Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Φενια on Forum: Γενική συζήτηση 12Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,ησύχασα βραδυατικα.Οσο για σένα ...και αυτό που διάβασα,ότι θα αποπληρώσεις αφού σου δίνεται μια καλή ευκαιρία , συγχαρητήρια.Να μας ενη…
  • danny4 on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημερα κωστη ευχαριστω για την απαντηση το σπιτι θεμελιωθηκε το 80 ειναι 140 τμ και σηκωθηκε το 90 δεν ξερω...ο νομος κατσελη λεει οτι θα σταματησει και θα ανοιγουν κ…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12@Φένια, δεν θα αλλάξει κάτι. Το τραπεζικό απόρρητο έτσι και αλλιώς δεν ισχύει για τους οφειλέτες εδώ και χρόνια και μάλιστα με νόμο. Ήδη ο πιστωτής αν θέλει, είτε το δη…
  • Φενια on Forum: Γενική συζήτηση 12Αυτό είναι μια πολύ καλή ερωτηση gp. Θα λειτουργεί άραγε ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου;;;; Και έτσι θα μπορεί να βάζει αυτόματως χέρι σε μισθούς κτλ (σε οσους χρωσ…
  • Διώνιος on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών6977347877 6979729756 6979223710 6977365971 6979223872 Ενοχλούν πολύ θέλοντας να πουλήσουν χρηματιστηριακά προιόντα, συμβουλές κλπ.
  • νίκος123 on Οδηγός αντιμετώπισης εισπρακτικών εταιριών@xm καλησπέρα και συλληπητήρια. Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάσταση που βιώνετε. Οι εισπρακτικές και οι δικηγόροι δεν συγκινούνται με τίποτα και δεν σέβονται τίποτα. Γι…
Minilink

Και όμως ο Τσίπρας μπορεί να ανατρέψει το κατεστημένο στην Ελλάδα

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής


Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που μου αρέσει να υμνολογώ κάποιον για κάτι που κάνει γιατί θεωρώ ότι σε μια κοινωνία των λαών και της Δημοκρατίας δεν απαιτούνται ήρωες για να καθοδηγούν τις εξελίξεις αλλά μέσα από θεσμούς και διαδικασίες καθορίζονται όλα κάτω από θεσμοθετημένους κανόνες δικαίου.

Κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940 και με αφορμή τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλλε ο ελληνικός στρατός στην ιταλική εαρινή επίθεση, ο Τσώρτσιλ φέρεται να είπε μια φράση σχετικά με το θάρρος και την ανδρεία των Ελλήνων: Στο εξής δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.

Στη συνέχεια όταν του ζητήθηκε να ξαναθυμηθεί αυτή του τη φράση και να δοξάσει τους Έλληνες για τον ηρωισμό τους, είπε το γνωστό… « Αλλοίμονο στους λαούς που για να επιβιώνουν χρειάζονται ήρωες»..

Όλα τα παραπάνω αποκτούν την σημασία τους στη σημερινή συγκυρία που ζει η Ελλάδα και η Ευρώπη, την στιγμή που πολλές χώρες του Νότου οδεύουν προς οικονομική κατάρρευση και οδηγούνται οι λαοί τους στην εξαθλίωση.

Με πρόσχημα την αποφυγή των επερχομένων δεινών, οι λαοί πιέζονται να ψηφίσουν την υποταγή τους για τα επόμενα 50 χρόνια στις τράπεζες..

Για να επιτευχθεί ο στόχος τους έχουν επιστρατευθεί πολλά υψηλόβαθμα τραπεζικά και πολιτικά στελέχη σε παγκόσμιο επίπεδο για την εφαρμογή του σχεδίου δημιουργίας νέου παγκόσμιου διατραπεζικού συστήματος ελέγχου των οικονομιών.

Το σχέδιο για την Ελλάδα προέβλεπε με τις πρώτες εκλογές στις 6 ΜΑΙΟΥ να ολοκληρωθεί το psi και αφού τα δύο μεγάλα κόμματα αποκτήσουν το 50% του κοινοβουλευτικού ελέγχου, θα ζητούσαν δήθεν και την στήριξη της ΔΗΜΑΡ αν μπορούσαν και του ΣΥΡΙΖΑ για να φανεί σαν ευρύτερη η στήριξη του σχεδίου και να πορευθούν ολοκληρώνοντας την εκποίηση της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Το ποσοστό των δύο κομμάτων όμως με τους 149 βουλευτές δεν ήταν ικανό να εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία στη βουλή που θα δικαιολογούσε και την συγκατάθεση της ΔΗΜΑΡ δήθεν για ευρύτερη συναίνεση…

Η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σαν δεύτερο κόμμα του έδωσε την δυνατότητα να αρχίζει να υιοθετεί ρόλο κυβερνητικού κόμματος που άρχισε να το προβάλλει με θράσος στην Ευρώπη και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.

Η Ευρωπαίοι είχαν ανάγκη από μια φωνή κόντρα στην πολιτική των τραπεζών που εκφραζόταν από την ΜΕΡΚΕΛ και ήθελαν να φτιάξουν έναν ήρωα στην Ευρώπη της αριστεράς , πράγμα που ταίριαξε απόλυτα στον 38χρονο πολιτικό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ…

Από την ημέρα που ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ άρχισε να διατρανώνει την απαίτηση μιας ενωμένης κεντροαριστερής Ευρώπης κόντρα στην φιλελεύθερη κεντροδεξιά πολιτική της ΜΕΡΚΕΛ
βρήκε τέτοια ανταπόκριση που στην Ελλάδα τα δύο αδελφάτα κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ άρχισαν να αναθεωρούν τα αναθεώρητα για τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.

18 σημεία αναθεωρεί ο ΣΑΜΑΡΑΣ και 6 σημεία ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…

Από την άλλη αρχίζουν να βγαίνουν στη φόρα παρατράγουδα για την ύπαρξη κάποιου club στην Ευρώπη που εκφράζεται από τους ΜΠΑΡΟΖΟ και ΠΑΠΑΔΗΜΑ και ότι η Ελλάδα είναι κακό μέλος και θα πρέπει να τιμωρηθεί.

Στην Ελλάδα αποκαλύπτονται ότι:
H ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι ξένων συμφερόντων και δεν έχει εγγυηθεί των δανείων της χώρας πετώντας την χρέωση στον Ελληνικό λαό.
Δεν μπορεί κανένας να μας βγάλει από το Ευρώ παρά μόνο αν το θέλουμε εμείς.
Αρκετά Δις ευρώ βρίσκονται σε καταθέσεις από αφορολόγητα έσοδα προνομιούχων.
Μια υπηρεσιακή κυβέρνηση μπορεί να λειτουργήσει καλλίτερα από μία εκλεγμένη όπως ο ΦΡΑΓΚΟΣ σαν υπουργός εθνικής άμυνας με τις πετυχημένες εμφανίσεις του στο ΝΑΤΟ και στα ΣΚΟΠΙΑ και ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ που πάγωσε την μετενέργεια κλπ.
Αποκαλύπτεται η τρομοκρατία που ασκούν τα ΜΜΕ στον Ελληνικό λαό ότι εδώ και ένα χρόνο αν δεν πάρουμε την …..δόση δεν θα έχουμε λεφτά για συντάξεις μισθούς, φάρμακα, πετρέλαιο, κλπ κλπ κλπ.
Μπορούν να αλλάξουν όλα και δεν είναι τυχαίες οι εκτιμήσεις που δίνουν προβάδισμα στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και μάλιστα με αρκετές πιθανότητες αυτοδυναμίας…
Δηλαδή με απλά λόγια τα δεδομένα μετά τις εκλογές στις 6 Μαΐου είναι εντελώς διαφορετικά από πριν, με τον 38χρονο νεαρό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να αποκτά την εμπιστοσύνη όχι μόνο του Ευρωπαϊκού αλλά και του Ελληνικού λαού και για πρώτη φορά να κινδυνεύει το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της χώρας μας που ακόμα δεν έχει δείξει τα δόντια του σαν το θεριό που γίνεται πολύ επικίνδυνο όταν ξεψυχάει.

Το μεγάλο ιστορικό ερώτημα είναι αν θα μπορέσει η Αριστερά που της δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να κυβερνήσει την χώρα, η είναι μια κίνηση ελευθερίας της έκφρασης του λαού για εκτόνωση και στη συνέχεια να απομυθοποιηθεί και να παραμένει στο περιθώριο για άλλα 50 χρόνια.

Πεδίον δόξης λαμπρό για τον νεαρό, ο λαός θα του δώσει την δύναμη….!!!

«Αρχή άνδρα δείκνυσι …!!!»

thoureios.blogspot.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>