Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Καμία σχέση το ισπανικό, με το ελληνικό μνημόνιο

Τους όρους της νέας δανειακής σύμβασης της Ισπανίας αποκαλύπτει σήμερα η ισπανική εφημερίδα El Mundo. Ειδικότερα, προβλέπεται καθόλου πληρωμή μέχρι το 2017, 3% επιτόκιο με 10ετες πλάνο αποπληρωμής στη συνέχεια, δηλαδή αποπληρωμή μέχρι το 2027. Δεδομένου πως η Ισπανία πλήρωσε 6,8% στην τελευταία δημοπρασία 10ετών ομολόγων, οι όροι είναι καλοί.

Ραχόι: Οι τράπεζες θα αποπληρώσουν το δάνειο

Στο μεταξύ ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι τόνισε την Τετα΄ρτη πως η μείωση των ελλειμμάτων εξακολουθεί να αποτελεί τον βασικό στόχο της ισπανικής κυβέρνησης, ενώ – όπως υποστήριξε – η κρίση στην Ισπανία συνδέεται με τα ευρύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρωζώνη.

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, ο Ραχόι απαντώντας σε ερωτήματα που έθεσαν μέλη της αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο, υπεραμύνθηκε του αιτήματος της χώρας για βοήθεια από την Ε.Ε. ύψους έως και 100 δισ. ευρώ, υποστηρίζοντας πως το ισπανικό κράτος δεν διαθέτει τα χρήματα για την διάσωσή τους.

Ωστόσο, διευκρίνισε πως παρά του ότι η βοήθεια θα παρασχεθεί μέσω της κυβέρνησης, ο χρηματοπιστωτικός τομέας θα κληθεί να αποπληρώσει το βάρος του νέου χρέους.

Εξάλλου, σε επιστολή του προς τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ημερομηνία 6 Ιουνίου, που δημοσιεύεται σήμερα από την ισπανική κυβέρνηση, ο Ραχόι επισημαίνει ότι θα πρέπει να ληφθεί άμεσα δράση ώστε να αντιμετωπιστεί η αύξηση της μεταβλητότητας που πλήττει τις ευρωπαϊκές αγορές, ζητώντας από την ΕΚΤ να λάβει μέτρα για να διασφαλίσει τη σταθερότητα.

«Ο μόνος οργανισμός που έχει την ικανότητα να διασφαλίσει την αναγκαία σταθερότητα και ρευστότητα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα», αναφέρει ο Ραχόι.

Ακόμη, τονίζει πως η ευρωζώνη πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της για να αντιμετωπίσει την αναταραχή στις αγορές. «Πρέπει να δράσουμε άμεσα για να σταθεροποιήσουμε τις αγορές και να συρρικνώσουμε το ρίσκο».

[sc:Πηγή id=”http://tvxs.gr/news/kosmos/apokalypsi-kamia-sxesi-ispaniko-me-elliniko-mnimonio” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>