“Καραούλι” για τα ΑΤΜ… με οδηγία της Τράπεζας της Ελλάδος για να μην υπάρξει πανικός!

“Ετοιμοπόλεμοι” θα είναι, το Σαββατοκύριακο, εργαζόμενοι στα τραπεζικά καταστήματα, προκειμένου όλα τα ΑΤΜ να παραμείνουν “γεμάτα” αλλά και να μην υποστούν καμία βλάβη. Αιτία; Η οδηγία που έφθασε σήμερα στις τράπεζες από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία καλεί όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να είναι σε ετοιμότητα και να αποκαταστήσουν οποιαδήποτε τυχόν δυσλειτουργία προκύψει. Στο πλαίσιο αυτό, προφανώς, παρατάχθηκαν σήμερα 17 οχήματα χρηματαποστολής έξω από την ΤτΕ.

Η έντονη φημολογία που ολοένα και “φουντώνει” το τελευταίο διάστημα, περί δήθεν εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ ή ακόμη και πτώχευσης, σενάρια που ενισχύονται από κινδυνολογικές δηλώσεις πολιτικών προσώπων, προκάλεσε έντονη αγωνία στους πολίτες, η ηρεμία των οποίων μπορεί να διαταραχθεί ακόμη κι από ένα ΑΤΜ που έχει “ξεμείνει” από χρήματα!

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το Σαββατοκύριακο που έρχεται, τα ΑΤΜ θα εφοδιαστούν κανονικά με χρήματα, ενώ σε επιφυλακή θα είναι τεχνικοί των τραπεζών, για την περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια βλάβη. Επιδίωξη της ΤτΕ είναι όλα να λειτουργούν άψογα, καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα και το ευρώ και δεν πρέπει να δημιουργηθεί αναστάτωση και πανικός χωρίς λόγος.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *