Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΔΑΝΕΙΑ: Το ΣΔΟΕ παρακολουθεί και “φακελώνει” τα πάντα

Το ΣΔΟΕ ήδη συγκεντρώνει στοιχεία για όσους εξοφλούν τις δόσεις τους καταβάλλοντας ποσά άνω του 40% των μηνιαίων εσόδων τους, «φακελώνει» όσους έχουν δάνεια που ξεπερνούν τα 250.000 ευρώ και διευρύνει την λίστα εκείνων που βγάζουν ποσά άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό.

Ο επικεφαλής της ομάδας δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ ζήτησε να επιτραπεί «εδώ και τώρα» άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών ακόμη και εκείνων που είναι απλώς ύποπτοι για φοροδιαφυγή, αφού προηγηθεί η κατάρτιση ενός μητρώου που θα περιέχει κάθε είδους πληροφορία για Έλληνες καταθέτες και δανειολήπτες.

H Task Force ζητά να προωθηθεί σχετικός νόμος, ώστε να δημιουργηθεί ένα μητρώο με τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των ελλήνων στο όνομα πάταξης της φοροδιαφυγής.

Σε αυτό το μητρώο θα έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή το ΣΔΟΕ.

Μέσω αυτού του μητρώου οι ελεγκτές θα «ανοίγουν» τους λογαριασμούς ατόμων που θεωρούνται ύποπτοι για φοροδιαφυγή, παράνομο πλουτισμό, διαφθορά, διακίνηση και ξέπλυμα «μαύρου χρήματος».

Στο ηλεκτρονικό αυτό μητρώο, θα καταχωρούνται ο αριθμός του λογαριασμού, η ημερομηνία ανοίγματος και οι συναλλαγές, τα στοιχεία των κατόχων των λογαριασμών και των λοιπών συμβεβλημένων προσώπων.

Όπως αναφέρεται με κατηγορηματικό τρόπο στην πρόσφατη έκθεση της task force «η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή άμεσα».


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΔΑΝΕΙΑ: Το ΣΔΟΕ παρακολουθεί και “φακελώνει” τα πάντα

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  xaxaxa
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ επί τη ευκαιρία.
  Το γέλιο για τη γελοιότητα να σου πουν ότι φοροδιαφευγεις άμα διαθέτεις πάνω από το 40% του εισοδήματός σου για αποπληρωμή τοκογλυφικών τόκων ή δανείων που συνάφθησαν όταν τα εισοδπήματα ήσαν 80% υψηλότερα………… Σα να κλείνουν το μάτι στους δανειολήπτες να πάψουν να πληρώνουν, ακόμα και σε αυτούς τους δανειολήπτες που κάνουν το σκ@τό τους παξιμάδι για να είναι εν μέρει συνεπείς (μιλάμε πολλούς σαν και εμάς όπως ήμασταν πριν αφιχθεί το πλήρωμα του χρόνου, που διαθέταμε ως και το 75% του εισοδήματός μας για τα τραπεζολαμόγια……). Και πάλι, αν νομίζουν πως μπορούν έτσι να ελέγξουν τυχόν φοροδιαφυγή ή φοροαποφυγή είναι βαθιά νυχτωμένοι.

 • despina

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
  ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩ
  ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ;  ΞΥΝΟΓΑΛΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ .

 • PA

  15000 ΜΑΤ
  9000 ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ
  6000 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
  27000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΗ
  15000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
   
  Ολοι αυτοι οι ξυπνιοι χοροπηδανε εμας τα βοδια καθε μερα που ξημερωνει.
  Δεν αναφερομαι στα αλλα λαμογια τους τραπεζικους υπαλληλους που αριθμουν περι τους 150000 παρακαλω … δεν αναφερομαι γιατι ειναι ηρεμα λιονταρια ακομα και μπορει να τα χαιδεψει το αφεντικο.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>