Καταργούν το ειδικό μισθολόγιο – Μισθός-φιλοδώρημα σε Ε.Δ. & ΣΑ

Τελευταία ενημέρωση περιεχομένου:

Aπώλειες που μεσοσταθμικά θα φτάσουν και το 30% του υπάρχοντος μισθού τους θα καταγράψουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που εξαιρέθηκαν από το πολυνομοσχέδιο που προέβλεπε την επιβολή Ενιαίου Μισθολογίου στους δημοσίους υπαλλήλους με νέο νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί πριν την ψήφιση του Προϋπολογισμού! 

Το νέο κτύπημα στα εισοδήματα των στελεχών των Ενόπων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας τους ρίχνει κάτω από το όριο της όποιας αξιοπρέπειας διατηρούσαν ως άνθρωποι οι οποίοι αμοίβονται πενιχρά για αυτά που προσφέρουν.

Εφ’αξής δεν θα αμοίβονται πενιχρά, θα λαμβάνουν ένα συμβολικό ποσό ως αποζημίωση, κάτι παραπάνω από φιλοδώρημα, αφού αυτό θα μείνει από τη νέα μείωση.

Το σχέδιο συμφωνήθηκε με την τρόικα και προβλέπει εκτός από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, ενιαίο μισθολόγιο και για δικαστικούς, διπλωμάτες και πανεπιστημιακούς που επίσης εξαιρέθηκαν από το ενιαίο μισθολόγιο, ώστε να προσεγγίσουν στους μισθούς των υπολοίπων υπαλλήλων.

Σε αναπλήρωση μέρους του εισοδήματος που θα χάσουν, στο οικονομικό επιτελείο θα αναζητήσουν λύσεις όπως η χορήγηση ειδικών επιδομάτων ευθύνης και συνθηκών απασχόλησης, κατάλληλων για τις ιδιαιτερότητες των υπηρεσιακών αυτών κλάδων του δημοσίου, το οποίο όμως θα αποκαταστήσει σε βαθμό μόλις 20% αυτά που θα χάσουν. Στη φωτό της α’ σελίδας βλέπουμε τον Ε.Βενιζέλο ως υπουργό Εθνικής Άμυνας. Από τότε είχε ξεκινήσει να κόβει τους μισθούς των στελεχών στις Ε.Δ.

Οι μοναδικοί που γλιτώνουν μέχρι στιγμής είναι οι ιερείς, για τους οποίους η μισθοδοσία θα συνεχίσει να καλύπτεται για την ώρα από το κράτος, αφού απείλησαν με «ιερό πόλεμο».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.