Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Καταστροφή για τη Γερμανία η κατάρρευση του ευρώ

Ζοφερό για τη γερμανική οικονομία είναι το σενάριο κατάρρευσης του ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις που κάνει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και τις οποίες αποκάλυψε χθες στην ιστοσελίδα του το «Ντερ Σπίγκελ».

Όπως επισημαίνεται στο περιοδικό, βάσει των υπολογισμών τους οποίους κάνει το οικονομικό επιτελείο -και τους οποίους κρατάει κρυφούς-, η κατάρρευση της Ευρωζώνης και η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα είχαν ως άμεση συνέπεια την κατάρρευση της γερμανικής ανάπτυξης κατά τουλάχιστον 10% τον πρώτο χρόνο, ενώ ο επίσημος αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων θα εκτοξευόταν ξεπερνώντας εκ νέου τα πέντε εκατομμύρια (σήμερα οι εγγεγραμμένοι άνεργοι αγγίζουν τα 2,8 εκατομμύρια παρά το γεγονός ότι οι αναλυτές εκτιμούν πως το σύνολο φτάνει τα 5 εκατ.).

Όπως υποστηρίζει το «Σπίγκελ» επικαλούμενο τα λεγόμενα υψηλόβαθμου υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών, «αποτιμώντας τέτοιου είδους σενάρια, καταλαβαίνει κανείς πως οι συνέπειες κατάρρευσης του ευρώ θα ήταν καταστροφικές για τη γερμανική οικονομία, ενώ γίνεται σαφές πως άλλη μία ακριβή διάσωση -εν προκειμένου αυτή της Ισπανίας- φαίνεται ως το μικρότερο κακό».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Καταστροφή για τη Γερμανία η κατάρρευση του ευρώ

  • begar

    Το ξέρουμε. Γι’ αυτό και λέμε ότι η επιστροφή στα εθνικά νομίσματα συμφέρει τις χώρες του νότου και είναι καταστροφική για τη Γερμανία.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>