Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κατασχέσεις καταθέσεων για όσους έχουν χρέη άνω των 5.000 ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία!

Κατάσχεση καταθέσεων για όσους χρωστούν ποσά μεγαλύτερα των 5.000 ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία προβλέπει το πολυνομοσχέδιο. Σύμφωνα με την επίμαχη διάταξη, οι οφειλές γίνονται άμεσα απαιτητές εάν διαπιστωθεί η ύπαρξη επαρκών χρηματικών διαθεσίμων.

Ειδικότερα, όπως προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, προκειμένου να ενταχθούν σε ρύθμιση όσοι χρωστούν ασφαλιστικές εισφορές άνω των 5.000 ευρώ, θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στο ύψος της δόσης, αλλά και να προσκομίσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αδυναμία εξόφλησης των οφειλών τους. Όμως, εάν διαπιστωθεί, μέσω των στοιχείων των τραπεζών, η ύπαρξη επαρκών χρηματικών διαθεσίμων, η οφειλή δεν υπάγεται στη ρύθμιση, αλλά γίνεται άμεσα απαιτητή.

Πρακτικά, επιχείρηση που οφείλει εισφορές 80.000 ευρώ και έχει 100.000 ευρώ στην τράπεζα, θα δει τις 80.000 ευρώ να κατάσχονται.

Σημειώνεται ότι στη ρύθμιση των 12 δόσεων εντάσσονται τα χρέη άνω των 50.000 ευρώ, ενώ 48 δόσεις προβλέπονται για εκείνους με χρέη άνω των 75.000 ευρώ. Απαιτείται, ωστόσο, εμπράγματη εξασφάλιση της οφειλής με την ακίνητη περιουσία του οφειλέτη, αλλά και πιστοποιητικό ανεξάρτητου εκτιμητή, όπως δικηγόρου ή ορκωτού λογιστή, που να αποδεικνύει την οικονομική αδυναμία του οφειλέτη να αποπληρώσει το χρέος.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 Σχόλια Κατασχέσεις καταθέσεων για όσους έχουν χρέη άνω των 5.000 ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία!

 • geo7

  εκτός τόπου και χρόνου οι άνθρωποι τι να πεις ποιά…

 • θα παρουν το τριτο το μακρυτερο.

 • noname

  Την πούτσ@ και τ αρχίδι@

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  ΔΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΧΘΕΣ 29 ΑΠΡ… “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ – ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ”….. ΟΥΡΕΣ ΙΣΑ ΜΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ……..
  ΔΟΥ Δ ΑΘΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 30 ΑΠΡ……… “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ………”, ΟΥΡΕΣ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΠΕΝΑΚΗ.
  ΔΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 30 ΑΠΡ …….”ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΥΜΩΗΦΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥ – ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ………”
  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ………. Ούτε το σύστημα των κόκκινων δανείων να ήταν (…που έχει ταβανιάσει…)

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Συμπληρώνω:
  Και δεν αρκεί που μερικοί σπεύδουν να πληρώσουν μικρο-οφειλές (διότι άμα σταθείς σε ουρά εφορίας, αυτοί που πάνε να πληρώσουν είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι και όχι γραβατομένα λαμόγια κρατικοδίαιτης μίζας ή μαύρης αρπάχτρας) ΔΕΝ μπορούν να το κάνουν και τρώνε πανοτόκια………….. που μήτε πιστωτικές κάρτες να ήσαν. Ενδεικτικά: Οφειλή 107 ευρώ σε δύο μήνες καθυστέρηση για το ΤΑΧΙΣ 118 ευρώ! Δηλ. τόκος διμήνου 11 ευρώ (σχεδόν 11% δηλ. 5.5%/μήνα!!!!!!!!)
  ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΛΕΦΤΟ-ΕΦΟΡΙΕΣ: Αν υποθέσουμε ότι έχετε μια Χ ρύθμιση 12 δόσεων για περυσινό σας εισόδημα και πληρώνετε κανονικά, κι εκεί όπου υπολείπονται 5 δόσεις για εξόφληση εσείς ως δια μαγείας πιάσετε το τζόκερ και θελήσετε να κλείσετε το λογαριασμό ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΚΟ – ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΚΤΙΜΗΣΕΙ!!!!!!! Πιοός λοιπόν τρελλός θα πάει να προ-εξοφλήσει μια ρύθμιση αφού τα σαίνια θα τον χρεώσουν τα ίδια που θα έδινε με δόσεις;;;;;;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>