Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κινδυνεύουν να ξεμείνουν από χαρτονομίσματα τράπεζες…

Σε οριακό σημείο βρίσκεται το ρευστό στις τράπεζες και η δυνατότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων να δίνουν τα 60 ευρώ την ημέρα μέσω των ATM.

Οι εκροές καταθέσεων συνεχίζονται κανονικά και χθες μέσω των ATM βγήκαν περίπου 300 εκατ. ευρώ.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εντελώς οριακή και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για πόσες μέρες ακόμη οι τράπεζες θα μπορούν να δίνουν το ρευστό.

Ήδη το όριο των 60 ευρώ μειώνεται στην πράξη στα 50 ευρώ, καθώς τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ εξαντλούνται, ενώ σε πολλές περιπτώσεις που υπάρχουν χαρτονομίσματα των 20 ευρώ στα ATM, οι πολίτες παίρνουν 40 ευρώ, καθώς βλέπουν στην οθόνη δύο επιλογές. Μία για ανάληψη 40 ευρώ και μία για ανάληψη 50 ευρώ. Οπότε μοιραία στην πράξη το όριο αναλήψεων μειώνεται.

Η δραματική κατάσταση με τα χαρτονομίσματα και ο κίνδυνος να στερέψουν οι τράπεζες κούρεψαν δύο φορές το ποσό που μπορούν να σηκώσουν από τα γκισέ οι συνταξιούχοι. Από τα 360 ευρώ αρχικά, έφτασε στα 240 ευρώ και τελικά έπεσε στα 120 ευρώ για την πρώτη εβδομάδα.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>