Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κι όμως μεγάλοι traders νομισμάτων δηλώνουν έτοιμοι για… δραχμή!

Ηλεκτρονικές πλατφόρμες υπολογισμού συναλλαγματικών ισοτιμιών που περιλαμβάνουν και τη δραχμή ετοιμάζει η ICAP Plc, σύμφωνα με αποκαλύψεις ανώτατων στελεχών της που επικαλείται η Wall Street Journal.

Πρόκειται για την τελευταία από μια σειρά εταιρειών και τραπεζών που προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από το κοινό νόμισμα.

Τα στελέχη της ICAP αποκάλυψαν πως η εταιρεία δοκιμάζει τα συστήματα αυτά που θα επιτρέπουν τον υπολογισμό συναλλαγματικής ισοτιμίας της δραχμής τόσο έναντι του δολαρίου όσο και έναντι του ευρώ. Αναφέρουν, πάντως, ότι η υπηρεσία δεν θα ενεργοποιηθεί παρά μόνο εάν αυτό γίνει απαραίτητο εξαιτίας “των γεγονότων στην αγορά”.

Η ICAP έχει δημιουργήσει το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των ευρωπαϊκών τραπεζών για τον υπολογισμό των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Ήδη, πάντως, και ο Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι η χώρα του προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο διάλυσης της Ευρωζώνης.

24h NewsRoom

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>