Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κλαίνε οι χήρες, αλλά κλαίνε και οι παντρεμένες στην Ελλάδα!

Μου παραπονιούνται κάποιοι Έλληνες, εκ των οποίων και φίλοι μου, αναφορικά με την Κύπρο, πόσο τραγικό είναι να περικόπτονται οι τραπεζικές καταθέσεις, που περικόπτονται υπόψη καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ (και όντως είναι σαν να περιορίζεις την ιδιοκτησία κάποιου και είναι προδήλως άδικο) και τρέμουν πως θα γίνει αυτό σύντομα και στην Ελλάδα.

Ξεχνώντας ή προσπερνώντας το γεγονός πως ήδη στην Ελλάδα περιέκοψαν χαμηλόμισθους, περίθαλψη, πρόνοια-επιδόματα, αύξησαν ΔΕΗ, ΦΠΑ, φορολογία (έβαλαν χαράτσια), καλπάζει η ανεργία και η ύφεση, έκαναν εκπτώσεις σε εργασιακά δικαιώματα και κατάργησαν συλλογικές συμβάσεις και προφανώς αυτό δεν τους πείραξε-θορύβησε τόσο, όσο αυτό που έγινε στην Κύπρο και ενδόμυχα φοβούνται πως επίκειται να γίνει και στην Ελλάδα!

Δίκαιο έχουν, αλλά μετά από αυτό που έγινε στην Ελλάδα, όπου κάποιοι έχασαν τα πάντα και στερούνται τα αναγκαία, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοιος φόβος, τέτοια γκρίνια και τέτοιος πανικός, μάλιστα για καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ!

Πόσα χρήματα έχετε στην τράπεζα και φοβάστε;

Ποια ήταν και είναι η κοινωνική αλληλεγγύη σας σε αυτούς που στερούνται τα απαραίτητα;

Πόσο διαφοροποιήστε σε σκέψη και πράξεις από αυτούς που ψηφίζετε και μας κυβερνούν;

Γιώργος Τασκασαπλίδης


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Κλαίνε οι χήρες, αλλά κλαίνε και οι παντρεμένες στην Ελλάδα!

 • PA

  Ολη η δουλεια στην Κυπρο εγινε με ωμο τροπο για να φοβηθουν ολοι οσοι σκεφτονται να μην ακουσουν τις επιταγες της Τροικα στο μελλον.
  Η ιδια δουλεια θα μπορουσε να γινει κομψοτατα με φορολογηση καταθεσεων και κλαιν μαιν ονλαιν.
  Εδω που τα λεμε ποιος εισαι ρε μαγκιτη και εχεις και καταθεσεις ανω των 100 χιλιαρικων εν μεσω βαθειας κρισης που διαρκει εδω και τρια χρονια ?
  Στον ατμοοοοο … οπως ολοι μας “συμπολεμιστη” …  για να “σωσουμε” το Ευρω.
   
   
   

 • margi

  @ΡΑ συμφωνώ απόλυτα. Απλώς στην κύπρο ήθελαν εκτός των θθικών διδαγμάτων γιά απόλυτη υποταγή και ζεστό χρήμα χτές οι Γερμανοί οπότε τι να περικόψουν συντάξεις από μιά χούφτ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>