Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κούρεμα χρεών 20% σε ιδιώτες

«Όποιος πρόλαβε τα λεφτά του (που περιμένει από το δημόσιο) είδε» καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζει «κούρεμα» 20% στους ιδιώτες που τους οφείλει 6,8 δισ. ευρώ.

Όπως ανέφερε υψηλά ιστάμενο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στο exelixeis.gr «ποιος εξοφλεί σήμερα σε μετρητά τα χρέη του και δεν ζητά να του γίνει μια έκπτωση τουλάχιστον 20%»;

Αν και ο «κανόνας» αυτός δεν ισχύει όταν οι πολίτες χρωστούν στο Κράτος, στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζουν και ειδική επιτροπή που θα αναλάβει το «κούρεμα» των οφειλών του δημοσίου.

Το υπουργείο Οικοονμικών, στο παζάρι που ξεκινά, θα επιδιώξει να προβεί και σε μαζικούς συμψηφισμούς οφειλών των ιδιωτών με παλαιούς αλλά και μελλοντικούς φόρους από εισόδημα και ΦΠΑ.

Όσοι από τους προμηθευτές του Δημοσίου αρνηθούν το «κούρεμα» τότε θα εξοφληθούν με ομόλογα του δημοσίου που θα λήγουν μετά το 2020 και ως το 2050, ώστε να για να μην διασαλευτεί η βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους.

Πηγή: exelixeis.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>