Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Κούρεμα” 50% στα δάνεια προτείνει η Λούκα Κατσέλη !

Η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη συναντήθηκε το πρωί με τον Πρόεδρο Ευάγγελο Κρητικό και τα μέλη του Δ.Σ. της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών.
Μετά τη συνάντηση, η Λούκα Τ. Κατσέλη δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ” η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ προτάσσει μια γενναία ρύθμιση δανείων για επιχειρήσεις και νοικοκυριά κούρεμα κατά 50 τοις εκατό”.


Κοινωνική Συμφωνία

Για την Ελλάδα. Στην Ευρώπη.

****Αυτά να τα κάνετε όταν είστε κυβέρνηση όμως κ.Κατσέλη μου, όχι με την ευκολία της αντιπολίτευσης. Κι εμείς προτείνουμε κούρεμα 99%. Έχει καμιά αξία;


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια “Κούρεμα” 50% στα δάνεια προτείνει η Λούκα Κατσέλη !

 • PA

  Ετσι για να τα λεμε ολα παντως … ο Τσιπρας προτεινει μεχρι και ολικη διαγραφη χρεων σε περιπτωση που ο δανειοληπτης ζει κατω απο τα ορια της φτωχειας ….
   
  http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17532&subid=2&pubid=28872063

 • GEORGE M

  Απο 30% στην αρχή, τώρα πήγε στο 50%! Εχει δρόμο ακόμα…. Πάντως οφείλουμε να πούμε πως τουλάχιστον υλοποίησε τον Ν3869/10…….

  • begar

   Και μεις σαν λαός, τις περισσότερες φορές γινόμαστε ισοπεδωτικοί.

   Έφτιαξε το νόμο, όπως λες. Πιστεύω πως αν την άφηναν, ο νόμος για τους υπερχρεωμένους, θα ήταν ακόμα πιο ευνοϊκός για μας.

   Λέμε “γιατί δεν το έκανες, όσο ήσουν υπουργός”. Μήπως και μπορούσε; Αυτή κυβερνούσε μόνη της;

    

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>