Κυβέρνηση Τσίπρα;

Γράφει ο Πελοποννήσιος

Τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της κλοπής λυσσομανούν. Οι στρατευμένοι «συριζολόγοι» φτύνουν χολή. Το ντόπιο κεφάλαιο φοβερίζει με κηρύγματα τους εργαζόμενους να κάτσουν στη στρούγκα. Αλλά το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Αυτό που ψελλίζαμε αλλά δεν καλοπιστεύαμε φαίνεται ότι έρχεται. Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει ήδη περάσει στον προθάλαμο της εξουσίας!

Όπως σας έχω ξαναγράψει δε ζω στην Ελλάδα. Αυτή την περίοδο, επίσης δε συναναστρέφομαι με κανέναν Έλληνα. Όμως, τολμώ να εκτεθώ με τα προσωπικά μου προγνωστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγγίξει το 30%. Η επαρχία που πάντα ακολουθεί την Αθήνα θα του το δώσει. Έχει δυναμική. Και οπωσδήποτε τον ακολουθεί όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ που πάντα προσβλέπει σε κάτι να ξεκοκαλίσει!

Η ΝΔ θα συσπειρώσει όσους «φοβούνται Τσίπρα», αλλά αυτοί δεν φτάνουν παρά μόνο για μια μικρή αύξηση των τελευταίων ποσοστών της. Οι επιλογές της, να πάρει τους ακροδεξιούς και τη Μητσοτάκενα, θα διώξουν ορισμένους. Οπωσδήποτε έχει να λαμβάνει από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», αλλά και να της φεύγουν πονηροί οπορτουνιστές οι οποίοι βλέπουν την ήττα. Και εν κατακλείδι, αυτό που ο κ Σαμαράς δεν κατάλαβε, ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει λαοφιλές στην Ελλάδα, αυτό θα του στερήσει την πρωτιά και την πρωθυπουργία.

Το ΠΑΣΟΚ είναι παρελθόν. Η κουτσαβίστικη ψευτομαγκιά, τύπου «Κουκουλόπουλος», όχι μόνο δεν πουλάει αλλά όζει! Οι μισθοφόροι ψηφοφόροι, τάξη πολιτών που αυτό δημιούργησε, θα αποτρέψουν την πλήρη εξαφάνισή του. Βλέπω να σταματάει η μπίλια περί του 10%.

Το ΛΑΟΣ εξαφανίζεται! Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αιμορραγούν προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και ξεφουσκώνουν αρκούντως! Η Χρυσή Αυγή χάνει ελαφρώς αλλά παίρνει και δεξιούς οι οποίοι «δε βολεύονται» με Μητσοτάκενα και την επικείμενη «τακιμίαση» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η ΔΗΜΑΡ χάνει προς ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ σταθερή αξία, το βλέπω πέριξ του 5 με 6%.

Και μετά των εκλογών; Εδώ σε θέλω κάβουρα!

Μην έχουμε αυταπάτες. Η φτώχια είναι ήδη εδώ για τον Έλληνα πολίτη. Οι Γερμανοί μας θέλουν φτωχοποιημένους. Ζώνη παραγωγής και εξαγωγών! Με μεροκάματο Κίνας. Θέλουν χώρο για κάποια εργοστάσιά τους τα οποία τώρα βρίσκονται σε Κίνα και Ινδία. Εκεί βλέπουν τον πόλεμο που έρχεται και τα μαζεύουν. Αλλά και οι υπόλοιποι βορειο-ευρωπαίοι θέλουν να μας πουλήσουν φτηνά στους συνταξιούχους τους! Οι βορειο-ευρωπαίοι συνταξιούχοι από τη μία είναι πολλοί ως εκλογικό σώμα και από την άλλη θέλουν με λίγα να περάσουν τα γεράματά τους κάτω από το μεσογειακό ήλιο!

Έτσι λοιπόν, με δραχμή ή ευρώ, Τσίπρα ή Σαμαρά, η πείνα θα μας χτυπήσει την πόρτα. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει ακόμα πατριωτισμός και ότι δεν θα πουλήσουμε γη και σπίτια. Αλλά για κάποιους οι επιλογές δεν θα είναι πολλές. Δυστυχώς._
peloponnesios.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.