Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

Κυβέρνηση Τσίπρα;

Γράφει ο Πελοποννήσιος

Τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της κλοπής λυσσομανούν. Οι στρατευμένοι «συριζολόγοι» φτύνουν χολή. Το ντόπιο κεφάλαιο φοβερίζει με κηρύγματα τους εργαζόμενους να κάτσουν στη στρούγκα. Αλλά το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Αυτό που ψελλίζαμε αλλά δεν καλοπιστεύαμε φαίνεται ότι έρχεται. Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει ήδη περάσει στον προθάλαμο της εξουσίας!

Όπως σας έχω ξαναγράψει δε ζω στην Ελλάδα. Αυτή την περίοδο, επίσης δε συναναστρέφομαι με κανέναν Έλληνα. Όμως, τολμώ να εκτεθώ με τα προσωπικά μου προγνωστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγγίξει το 30%. Η επαρχία που πάντα ακολουθεί την Αθήνα θα του το δώσει. Έχει δυναμική. Και οπωσδήποτε τον ακολουθεί όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ που πάντα προσβλέπει σε κάτι να ξεκοκαλίσει!

Η ΝΔ θα συσπειρώσει όσους «φοβούνται Τσίπρα», αλλά αυτοί δεν φτάνουν παρά μόνο για μια μικρή αύξηση των τελευταίων ποσοστών της. Οι επιλογές της, να πάρει τους ακροδεξιούς και τη Μητσοτάκενα, θα διώξουν ορισμένους. Οπωσδήποτε έχει να λαμβάνει από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», αλλά και να της φεύγουν πονηροί οπορτουνιστές οι οποίοι βλέπουν την ήττα. Και εν κατακλείδι, αυτό που ο κ Σαμαράς δεν κατάλαβε, ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει λαοφιλές στην Ελλάδα, αυτό θα του στερήσει την πρωτιά και την πρωθυπουργία.

Το ΠΑΣΟΚ είναι παρελθόν. Η κουτσαβίστικη ψευτομαγκιά, τύπου «Κουκουλόπουλος», όχι μόνο δεν πουλάει αλλά όζει! Οι μισθοφόροι ψηφοφόροι, τάξη πολιτών που αυτό δημιούργησε, θα αποτρέψουν την πλήρη εξαφάνισή του. Βλέπω να σταματάει η μπίλια περί του 10%.

Το ΛΑΟΣ εξαφανίζεται! Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αιμορραγούν προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και ξεφουσκώνουν αρκούντως! Η Χρυσή Αυγή χάνει ελαφρώς αλλά παίρνει και δεξιούς οι οποίοι «δε βολεύονται» με Μητσοτάκενα και την επικείμενη «τακιμίαση» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η ΔΗΜΑΡ χάνει προς ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ σταθερή αξία, το βλέπω πέριξ του 5 με 6%.

Και μετά των εκλογών; Εδώ σε θέλω κάβουρα!

Μην έχουμε αυταπάτες. Η φτώχια είναι ήδη εδώ για τον Έλληνα πολίτη. Οι Γερμανοί μας θέλουν φτωχοποιημένους. Ζώνη παραγωγής και εξαγωγών! Με μεροκάματο Κίνας. Θέλουν χώρο για κάποια εργοστάσιά τους τα οποία τώρα βρίσκονται σε Κίνα και Ινδία. Εκεί βλέπουν τον πόλεμο που έρχεται και τα μαζεύουν. Αλλά και οι υπόλοιποι βορειο-ευρωπαίοι θέλουν να μας πουλήσουν φτηνά στους συνταξιούχους τους! Οι βορειο-ευρωπαίοι συνταξιούχοι από τη μία είναι πολλοί ως εκλογικό σώμα και από την άλλη θέλουν με λίγα να περάσουν τα γεράματά τους κάτω από το μεσογειακό ήλιο!

Έτσι λοιπόν, με δραχμή ή ευρώ, Τσίπρα ή Σαμαρά, η πείνα θα μας χτυπήσει την πόρτα. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει ακόμα πατριωτισμός και ότι δεν θα πουλήσουμε γη και σπίτια. Αλλά για κάποιους οι επιλογές δεν θα είναι πολλές. Δυστυχώς._
peloponnesios.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>