Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Λαοί ενάντιων Τραπεζών

Tην όγδοη μέρα ο Θεός κοίταξε κάτω στη γη και είπε, «Χρειάζομαι κάποιον που μπορεί να το ανατρέψει όλο αυτό για ένα γρήγορο κέρδος.»

Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη.

Και ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον πουδε θα παράγει και δε θα κάνει τίποτα άλλο από το να δανείζεται χρήματα από τον κόσμο με επιτόκιο 0% και στη συνέχεια θα το δανείζει πίσω στο κοινό με 2% ή 5% ή 10% και ο ίδιος θα πληρώνει μπόνους στον εαυτό του για αυτό. “

Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη.

Και ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον που θα πάρει τα χρήματα από τους ανθρώπους που εργάζονται και αποταμιεύουν και θα τα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει μια φούσκες,μια στεγαστική φούσκα, μια φούσκα των μετοχών, μια φούσκα του πετρελαίου, μια φούσκαεμπορευμάτων, μια φούσκα ομολόγων και άλλη μια φούσκα μετοχών, και στη συνέχεια να την πουλήσει στον κόσμο που μένει στη Νέα Υόρκη, στην Αθήνα, στο Λονδίνο, σε όλο τον πλανήτη και ο ίδιος θα πληρώνει μπόνους στον εαυτό του για αυτό. “

Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη.

Και ο είπε, « Χρειάζομαι κάποιον να χτίσει σπίτια επάνω σε βάλτους και ερήμους με κακής ποιότητας υλικά με τα χρήματα των άλλων ανθρώπων, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσειαυτά τα σπίτια ως εγγύηση για ένα σύστημα Ponzi (πυραμίδα) που μπορεί να το πωλήσειστους συνταξιούχους στην Καλιφόρνια, την Μαδρίτη , σε όλο τον πλανήτη. Χρειάζομαι κάποιον που θα κατασχέσει στη συνέχεια αυτά τα σπίτια, θα πετάξει έξω τους ιδιοκτήτες,θα κλείσει τον κλιματισμό , το ρεύμα και το νερό, και θα βλέπει τα σπίτια αυτά να ενγκαταλείπονται και να καταρρέουν. Και στη συνέχεια ο ίδιος θα πληρώνει μπόνους στον εαυτό του για αυτό. »

Και ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον να δανείζει χρήματα σε ανθρώπους, με κακή πίστωση, με επιτόκιο 30%, προκειμένου να ανεβάσει τις τιμές των μετοχών του και στη συνέχεια, λίγο πριν τα δάνεια αυτά χαρακτηριστούν τοξικά, να ρευστοποιεί τις μετοχές του και απομακρύνεται από την αγορά. Και ο οποίος, όταν ερωτηθεί αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, να λέει ότι η κυβέρνηση τον έκανε να το κάνει. »

Και ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον που θα λέει ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να στηρίζονται στα δικά τους πόδια, αλλά ο ίδιος θα τρέξει στην κυβέρνηση για ένα πακέτο διάσωσηςόταν βρεθεί σε προβλήματα και θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα της διάσωσης για να βοηθήσει τους δικούς του πολιτικούς να εκλεγούν. Και στη συνέχεια να πληρώσει ο ίδιοςάλλο μπόνους στον εαυτό του για όλα αυτά! »

Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη!

« Το ζήτημα που διατρέχει τους αιώνες και για το οποίο πρέπει να γίνει μάχη αργά η γρήγορα, είναι οι λαοί ενάντια στις τράπεζες. »
Λόρδος Ακτον

Bluesky4u


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

9 Σχόλια Λαοί ενάντιων Τραπεζών

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Πόσο επίκαιρο!

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Tο ΔΝΤ, ζήτησε από την κυβέρνηση την τροποποίηση του νόμου για τη δικαστική ρύθμιση τραπεζικών χρεών ώστε να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά το πρόβλημα των «κόκκινων» δανείων.
  Τα Ειρηνοδικεία ορίζουν δικάσιμο για υποθέσεις υπερχρεωμένων καταναλωτών μέχρι και το 2021.
   
  Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών «Η Παρέμβαση», σε συνέντευξη Τύπου, η πρόταση του ΔΝΤ συνδέει την εξωδικαστική επίλυση των κόκκινων δανείων υπερχρεωμένων νοικοκυριών με την παροχή κινήτρων φορολογικών και ρυθμιστικού περιεχομένου προς τις τράπεζες και κινήτρων προς τους καταναλωτές προκειμένου να λειτουργήσει ο θεσμός.
   
  Κυβερνητικοί κύκλοι σχολίασαν για αυτή την πρόταση ότι στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να πρέπει να ολοκληρωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα, «μετατίθεται η συζήτηση σε δεύτερο χρόνο».

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μια ιδιωτική επιχείρηση! Το κράτος κατέχει ελάχιστο ποσοστό!
  Το 92% Των μετόχων είναι άγνωστο! Σαν επιχείρηση έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της ακόμα και ενάντια της Ελλάδος, είναι ιδιωτική άλλωστε!
  Το θέμα είναι ότι σχεδόν όλες οι κεντρικές τράπεζες στον πλανήτη είναι ιδιωτικές, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα κράτος δεν “κόβει” χρήμα από μόνο του όπως μας έλεγαν όταν είμασταν μικροί. Ποιός το τυπώνει λοιπόν; Και τι είναι αυτό το χρήμα τέλως πάντων;

   

 • agriniotis

  Καλημερα σε ολους και ολες και καλη σαρακοστη,ειδε κανεις μια εκπομπη στο ΚΟΝΤΡΑ CHANEL χθες 18-03-2013 γυρω στις 700 μμ ΟΙΚΟΖΗΝ νομιζω σχετικα με νομο Κατσελη και περι εξυγιανσης επιχειρησεων κατι αντιστοιχο με τον 3869 οπως ειπε μια δικηγορος Μαλιαρη που ειχαν καλεσμενη??? Ξερει κανεις τι νομος ειναι αυτος που μπορουν οι εμποροι και επιχειρηματιες να ζητησουν ρυθμιση χρεων τους προς τραπεζες-εφορια-ασφαλιστικα ταμεια-κ.λ.π προσφευγοντας στην δικαιοσυνη και πετυχενουν ευνοικη ρυθμιση?????????Προκειται για τον προπτωχευτικο κωδικα η κατι αλλο καινουργιο ξερει κανεις???? Παρακαλω τα φωτα σας και ευχαριστω προκαταβολικα…….

 • agriniotis

  Αδερφια κανεις δεν ξερει κατι για οσο αναφερθησαν στο ΚΟΝΤΡΑ CHANEL περι εξυγιανσης επιχειρησεων μεσω δικαστικης οδου,οπως εγραψα και πριν λιγη ωρα????????

 • agriniotis

  ΠΕΤΡΟ εσυ σαν νομικη εγκυκλοπαιδεια που εισαι,ξερεις κατι??????

  • ΠΕΤΡΟΣ

   Για ένα μόνο να είσαι σίγουρος νομική εγκυκλοπαίδεια δεν είμαι , αν και πολύ θα το ήθελα για ευνόητους λόγους…..
   Δεν παρακολούθησα την εκπομπή.
   Αυτό που έχω πληροφορηθεί είναι μόνο το άρθρο 99 και το άρθρο 106
   http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/14749

   Διάβασε και αυτό.
   http://www.eklogika.gr/nomosxedia/protaseis_nomou/pnexygiansi
   Χρόνια πίσω!!

   Νομοσχέδιο για την εξυγίανση των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων
   Τίτλος
   Mέτρα διευκόλυνσης της εξυγίανσης των υπερχρεωμένων λόγω της οικονομικής κρίσης επιχειρήσεων

   Τύπος
   Πρόταση Nόμου

   Υπουργείο
   Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

   Επιτροπή
   Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης

   Φάση Επεξεργασίας
   Ολοκλήρωση

   Ημερ/νια Φάσης επεξεργασίας
   04/03/2010

   Αιτιολογική Έκθεση
     

   Ημ. Κατάθεσης
   03/12/2009

   Εισηγητές
   •    Δημήτριος Παπουτσής
   •    Νικόλαος-Γεώργιος Δένδιας

   Πρακτικό Έκθεση της Επιτροπής
    

   Παρατηρήσεις
   Απερρίφθη

   • begar

    Όχι Πέτρο, είσαι νομική εγκυκλοπαίδεια (δεν λέμε ότι είσαι δικηγόρος). Και έχεις βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο. Τα καλά πρέπει να τα λέμε.

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Μια φωτογραφία λαμπρό μήνυμα:
  http://unews.pathfinder.gr/society/h-kainoyrgia-moy-pinakida.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>