Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μαζική αποχώρηση τραπεζικών καταθέσεων από την Κύπρο

Ο φόβος ενός «κουρέματος» του κυπριακού χρέους, έστω και αν κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τα επίσημα χείλη, διώχνει τους επενδυτές από την Κύπρο. Η αποχώρηση αυτή, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Telegraph, έχει πάρει τον τελευταίο καιρό μαζικές διαστάσεις.

Μόνο κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του προηγούμενου μήνα, αναφέρει η Telegraph επικαλούμενη κύκλους από την Κύπρο, οι πελάτες των κυπριακών τραπεζών απέσυραν ένα περίπου δισεκατομμύριο ευρώ. Οι αναλυτές δενδιαβλέπουν άμεση κατάρρευση των τραπεζικού συστήματος, αλλά η ενίσχυση των τάσεων φυγής είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

Κατά την Κεντρική Τράπεζα της χώρας, τον Ιανουάριο οι τραπεζικές καταθέσεις μειώθηκαν κατά 1,73 δισ. ευρώ. Αν ισχύουν τα στοιχεία της βρετανικής εφημερίδας, η απώλεια ρευστότητας των κυπριακών τραπεζών από την αρχή του έτους ξεπερνά τα 2,7 δισ.  ευρώ.

Οι επενδυτές φοβούνται ότι θα κληθούν να συμμετάσχουν και εκείνοι στην διάσωση των κυπριακών τραπεζών, σχέδιο που προωθεί κυρίως η Γερμανία. Παρόλα αυτά, τα γερμανικά πλάνα συνάντησαν, όπως διέρρευσαν διπλωματικοί κύκλοι της Ε.Ε. στην εφημερίδα Handelsblatt, σημαντικές αντιστάσεις στο εσωτερικό του Eurogroup.

ysterografa.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Μαζική αποχώρηση τραπεζικών καταθέσεων από την Κύπρο

 • begar

  Έτσι καταστρέφουν οι Γερμανοί τις χώρες.

  Διαρρέουν φήμες, ο κόσμος πανικοβάλλεται και μετά, αφού η χώρα έρθει σε δυσχερή θέση, έρχονται ως δανειστές-σωτήρες και λεηλατούν ο,τι βρουν.

  • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

   @begar
   Σχετικά με το ποιοι καταστρέφουν τις χώρες, ένα ενδιαφέρον άρθρο με σχετικό σύνδεσμο βίντεο και πάντα υφέρπουσα αίσθηση συνομωσιολογίας…
   Tο συναρπαστικό ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame, blueprint for global enslavement (Το σχέδιο των ελιτιστών για την παγκόσμια σκλαβιά).
   To “Endgame” είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την “τελική λύση τους” για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.
   Το “Endgame” ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων.
   Θα δείτε πως μαγειρεύεται όλο το παγκόσμιο γίγνεσθαι, οι οικονομικές κρίσεις, οι πόλεμοι, η εξαπάτηση των τραπεζών και άλλα πράγματα που είναι εναντίον του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού από μια χούφτα ανθρώπους.
   Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή. Ο Alex Jones αποκαλύπτει το μυστικό τους σχέδιο για την εξόντωση του 80% του παγκόσμιου πληθυσμού της ανθρωπότητας: επιχείρηση ENDGAME. Ενώ η “ελίτ” θα ζήσουν για πάντα με τη βοήθεια της προχωρημένης τεχνολογίας. Η αιματηρή ανόδου στην εξουσία της παγκόσμιας ελίτ και αποκαλύπτει πώς έχουν χρηματοδοτήσει τους πιο αιματηρούς πολέμους και δικτάτορες για να ανοίξει ο δρόμος για την πρώτη πραγματική παγκόσμια αυτοκρατορία. Παρακολουθούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για να τεκμηριώσουν της μυστικές συνόδους τους, ορίζοντας την ατζέντα του κόσμου και να παρακινούν για των Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ανακαλύψτε πώς οι επαγγελματίες της ψευδοεπιστήμης της ευγονικής έχουν πάρει τον έλεγχο των κυβερνήσεων πανγκόσμια ως μέσο για να διεξάγουν μείωση του πληθυσμού. Δείτε ακόμη την εξέλιξη της επερχόμενης κατάρρευσης των ΗΠΑ.  (ypogeia-drasi.blogspot.gr)
    

   • begar

    Το έχω δει, καλό είναι.

    Αλλά εδώ δεν χρειάζεται καμία θεωρία συνωμοσίας, είναι ολοφάνερο το παιχνίδι που παίζουν οι γερμανοί. 

 • GEORGE M

  Μιά χαρά νόμισμα είχαν οι κουμπάροι και ήταν και φορολογικός παράδεισος και έκαναν business με όποιον αυτοί ήθελαν! Τί σκατά το θέλαν το Ευρώ και τους Ευρωπαίους νταβατζήδες???

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>