Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Μας χρωστάς» – «Πάρτε τα μπάζα μου»!

Ιδέες δίνει 45χρονος αγρότης από το Λόβετς της Βουλγαρίας, ο οποίος έμενε με την οικογένειά του σε ένα καταχρεωμένο στις τράπεζες σπίτι και προσπαθούσε από τα έσοδά του να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά αλλά και να φέρει βόλτα όλα τα χρωστούμενα.

Τότε η τράπεζα του ανακοίνωσε πως θα του κατασχέσει το σπίτι καθώς χρωστούσε πολλά και οι δόσεις του ήταν πολύ καθυστερημένες.

Ο άτυχος άνδρας αμέσως έτρεξε στην τράπεζα να παρακαλέσει για κάποια διευκόλυνση και να ζητήσει από το διευθυντή να μην αφήσει την οικογένειά του και τα παιδιά του στο δρόμο.

Εκείνος δεν ενέδωσε και η κατάσχεση προχώρησε κανονικά καθώς όπως είπε δεν γίνεται καμιά διευκόλυνση για κανέναν.

Τότε μάζεψε τα υπάρχοντά του, πήρε μια μπουλντόζα, κατεδάφισε το κατασχεμένο πλέον σπίτι και πήγε τα μπάζα και τα άφησε στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια «Μας χρωστάς» – «Πάρτε τα μπάζα μου»!

  • begar

    Δεν ξέρω αν η παραπάνω ιστορία είναι αληθινή, πάντως ιδέες μας βάζει σίγουρα.

    • nikos123

      Ή “μας χρωστάς – ωραία, ρυμουλκηστε το”. Στο βυθό για να το απολαμβάνουν οι αχινοί και τα καβούρια καταλήγει σήμερα το πλοίο ” Παναγια Τηνου” στο λιμάνι του Πειραιά, εγκαταλειμμένο και ασυντηρητο λόγω κατάσχεσης. Ανάλογη μοίρα περιμένει και οτιδήποτε κινητό και ακίνητο κατασχεθεί. Θα το αναλάβει ο…χρόνος.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>