Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

«Μας χρωστάς» – «Πάρτε τα μπάζα μου»!

Ιδέες δίνει 45χρονος αγρότης από το Λόβετς της Βουλγαρίας, ο οποίος έμενε με την οικογένειά του σε ένα καταχρεωμένο στις τράπεζες σπίτι και προσπαθούσε από τα έσοδά του να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά αλλά και να φέρει βόλτα όλα τα χρωστούμενα.

Τότε η τράπεζα του ανακοίνωσε πως θα του κατασχέσει το σπίτι καθώς χρωστούσε πολλά και οι δόσεις του ήταν πολύ καθυστερημένες.

Ο άτυχος άνδρας αμέσως έτρεξε στην τράπεζα να παρακαλέσει για κάποια διευκόλυνση και να ζητήσει από το διευθυντή να μην αφήσει την οικογένειά του και τα παιδιά του στο δρόμο.

Εκείνος δεν ενέδωσε και η κατάσχεση προχώρησε κανονικά καθώς όπως είπε δεν γίνεται καμιά διευκόλυνση για κανέναν.

Τότε μάζεψε τα υπάρχοντά του, πήρε μια μπουλντόζα, κατεδάφισε το κατασχεμένο πλέον σπίτι και πήγε τα μπάζα και τα άφησε στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια «Μας χρωστάς» – «Πάρτε τα μπάζα μου»!

 • begar

  Δεν ξέρω αν η παραπάνω ιστορία είναι αληθινή, πάντως ιδέες μας βάζει σίγουρα.

  • nikos123

   Ή “μας χρωστάς – ωραία, ρυμουλκηστε το”. Στο βυθό για να το απολαμβάνουν οι αχινοί και τα καβούρια καταλήγει σήμερα το πλοίο ” Παναγια Τηνου” στο λιμάνι του Πειραιά, εγκαταλειμμένο και ασυντηρητο λόγω κατάσχεσης. Ανάλογη μοίρα περιμένει και οτιδήποτε κινητό και ακίνητο κατασχεθεί. Θα το αναλάβει ο…χρόνος.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>