Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Μετά την BNP, ακολουθεί η Citigroup

Μία, μία οι ξένες τράπεζες εγκαταλείπουν την ελληνική τραπεζική αγορά.

Τι βλέπουν οι ξένες τράπεζες και αποχωρούν από την Ελλάδα; Η επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με τραπεζικά στελέχη δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη ή με την δεκαετία του '90.

 
Η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα θα κάνει χρόνια να περάσει και να συνέλθει η ελληνική οικονομία. Και οι πιστώσεις έχουν παγώσει, και οι επισφάλειες των τραπεζών μεγάλες και βεβαίως το επιχειρηματικό κλίμα είναι το χειρότερο από ποτέ. Χθες έγινε γνωστό από μία… ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, αν και κυκλοφορούσαν οι φήμες, ότι η γαλλική τράπεζα BNP αποφάσισε να εγκαταλείψει την ελληνική αγορά.
 
Για πρώτη φορά, η BNP, λειτούργησε στην Ελλάδα το 1981. Παρά το ότι δεν δραστηριοποιείται στο retail banking και δεν διέθετε ευρύτατο δίκτυο, η γαλλική τράπεζα απασχολεί 100 άτομα προσωπικό.
Οι απολύσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2012 και να ολοκληρωθούν με την εκκαθάριση της Τράπεζας. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η OTOE, θα συναντηθεί σήμερα με την Διοίκηση της BNP Paribas στην Ελλάδα, για να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία της, ενώ ετοιμάζεται να απευθυνθεί μέσω της Γαλλικής Πρεσβείας στην Γαλλική Κυβέρνηση και θα διεθνοποιήσει την υπόθεση αυτή απευθυνόμενη και στην Πανευρωπαϊκή συνδικαλιστική οργάνωση του Τομέα των Τραπεζοϋπαλλήλων UNI Europa.
 
Επίσης, η ΟΤΟΕ κάλεσε την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και τον ΣΕΒ, να πάρουν θέσεις απέναντι σ' αυτή την <<προκλητική και προσβλητική ενέργεια της BNP Paribas>>.
 
Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία 20ετία, έχουν φύγει από τη χώρα, πολλές ξένες τράπεζες , όπως Bank of America, American Express, Chase Manhattan, Credirt Lyonnais, Barclays. Στα βήματα της BΝP βρίσκεται και η Citibank, η οποία μετά το κλείσιμο δεκάδων καταστημάτων της, αναζητεί αγοραστή.
 

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>