Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Με επιτόκιο 0,07% δανείστηκε η Γερμανία

Το επιτόκιο των διετών ομολόγων της Γερμανίας έπεσε σήμερα για πρώτη φορά σχεδόν στο μηδέν, γεγονός το οποίο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς χαρακτήρισε «μη υγιές μακροπρόθεσμα».

Σε σημερινή δημοπρασία ομολόγων η Γερμανία άντλησε 4,6 δισ. ευρώ με ονομαστικό επιτόκιο 0,07%, όπως ανακοίνωσε η Μπούντεσμπανκ.

Ο Σουλτς επεσήμανε ότι δεν είναι βιώσιμο η Γερμανία να πληρώνει τόσο χαμηλό επιτόκιο την ώρα που άλλα μέλη της ευρωζώνης, κυρίως η Ιταλία και η Ισπανία, αναγκάζονται να πληρώνουν επιτόκιο το οποίο αγγίζει το 6%.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επανέλαβε την υποστήριξή του στο ευρωομόλογο, το οποίο θα εξισώσει τις διαφορές στις αποδόσεις, κάνοντας το Βερολίνο να πληρώνει περισσότερα για την εξυπηρέτηση του χρέους και μειώνοντας το κόστος για τη Μαδρίτη και τη Ρώμη.

Μια τέτοια κίνηση θα είναι προς το συμφέρον του Βερολίνου καθώς υπάρχει κίνδυνος η ευρωζώνη να μην είναι πλέον σε θέση, με δεδομένο το βάρος των επιτοκίων, να καταναλώνει τις γερμανικές εξαγωγές, υπογράμμισε ο Σουλτς.

[sc:Πηγή id=”http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=94101″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Με επιτόκιο 0,07% δανείστηκε η Γερμανία

  • begar

    Και μετά η Γερμανία πάει δανείζει την Ελλάδα με 5% και μας λέει και μαλακίες περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης.

     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>