Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Με τηλεφωνική εντολή του Πωλ Τόμσεν σύρθηκαν στη Βουλή να αλλάξουν την απόφαση για τη ρύθμιση των χρεών..

Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του έκανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κουμιώτης από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ, έκανε την εξής δήλωση:

«Η εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών για τις συλλήψεις και τις κατασχέσεις περιουσιών, μισθών και συντάξεων, των αδύναμων πλέον να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μικρομεσαίων οφειλετών του Δημοσίου, είναι το αποκορύφωμα της πολιτικής που υπέγραψαν οι συγκυβερνήτες Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος κατ’ εντολή της τρόικας και κυρίως του εκπροσώπου του ΔΝΤ Πωλ Τόμσεν.

Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν να γεμίσουν οι φυλακές από έντιμους πολίτες που έγιναν θύματα των υπογραφών που έβαλαν οι δύο υπέρ των τοκογλύφων τραπεζιτών, όπως επίσης δεν ενδιαφέρονται αν κατασχεθούν περιουσίες την ώρα που η Ελλάδα είναι υπό κατοχή με βάση και το αγγλικό Δίκαιο.

 Υπενθυμίζουμε την πρωτάκουστη για τα ελληνικά κοινοβουλευτικά χρονικά απόσυρση μέσα σε 21 μέρες της απόφασης της Βουλής των Ελλήνων τον Ιανουάριο του 2012, η οποία πήρε ΦΕΚ στις αρχές Φεβρουαρίου και προέβλεπε εξήντα δόσεις για τη ρύθμιση των χρεών.

Τα κόμματα των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου με τηλεφωνική εντολή του Πωλ Τόμσεν σύρθηκαν στη Βουλή να αλλάξουν την απόφαση στα εφιαλτικά επίπεδα των 24 δόσεων, με την πρόσθετη οδηγία του για κατασχέσεις κατοικιών.

Και αναφέρουμε αυτό το ιστορικό για να αντιληφθούν οι Έλληνες πολίτες ότι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι οι απόλυτοι όμηροι των Μνημονίων και της τρόικας και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να τους επιτρέψει να παίξουν μετα τις 17 Ιουνίου, τον οποιονδήποτε ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμένουν στην πρόταση που έχουν κάνει για τη σωτηρία και των φυσικών προσώπων και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών που έχουν χρέη στο Δημόσιο και τα Ταμεία, πρόταση η οποία διατυπώνεται πολύ ξεκάθαρα στον «Εθνικό Λογαριασμό Οφειλετών του Δημοσίου»  που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα και είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr».

[sc:Πηγή id=”http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4122.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Με τηλεφωνική εντολή του Πωλ Τόμσεν σύρθηκαν στη Βουλή να αλλάξουν την απόφαση για τη ρύθμιση των χρεών..

  • despina

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ  . ΩΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>