Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Με χαμηλές ταχύτητες τα έσοδα των διοδίων

Μειωμένη σχεδόν κατά το ήμισυ η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς

Μείωση μέχρι και 40% σε σύγκριση με το 2009, παρουσιάζει η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς, ενώ η κίνηση στην Αττική Οδό έχει περιοριστεί κατά 1/3 σε σχέση με τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθίσταται ακόμα πιο δύσκολη η επανεκκίνηση των έργων στους τέσσερις οδικούς άξονες που υλοποιούνται με συμβάσεις παραχώρησης.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία, φαίνεται να περιορίζεται το κίνημα «Δεν πληρώνω», γεγονός που αποδίδεται στις νομοθετικές ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν την τελευταία διετία και κάνουν περισσότερο αποτελεσματική την αντιμετώπιση όσων σηκώνουν τις μπάρες. Σήμερα, το ποσοστό αυτών που δεν πληρώνουν διόδια εκτιμάται ότι φτάνει το 1,5%.

[sc:Πηγή id=”http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/376808/me-hamiles-tahutites-ta-esoda-ton-diodion/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 Σχόλια Με χαμηλές ταχύτητες τα έσοδα των διοδίων

 • begar

  Πότε θα το καταλάβουν οι μαλάκες ότι αυξάνοντας τις τιμές, πέφτει η κατανάλωση, είτε μιλάμε για διόδια, είτε για βενζίνη, είτε για σάμαλι.

 • ipnosςςς

  begar, ο μαλάκας πάντα αυτό κάνει… γι αυτό είναι και μαλάκας 

 • Xaris

  Πληρώνουμε ΗΔΗ τα υψηλότερα τέλη κυκλοφορίας στον Κόσμο! Ποιός ο λόγος να πληρώνουμε διόδια; Αν δεν καταβάλαμε τέλη κυκλοφορίας πολύ ευχαρίστως αλλά επειδή καταβάλουμε ποσά που είναι μυθώδη για τον μέσο ευρωπαίο αυτή η φάρσα πρέπει να σταματήσει. Και τί πάει να πει με συμβάσεις παραχώρησης; Αφού, ενώ το έργο δεν έχει ΚΑΝ αρχίσει ο εργολάβος παίρνει τα λεφτουδάκια μας για κάτι που δεν έχει παραδώσει!!! Ούτε σε μπανάνα ρεπάμπλικ τέτοια αίσχη! Ας είναι καλά η παλαιά εθνική οδός και οι παράδρομοι της Αττικής μπουρδελο-οδού (που κάτι ΣΚ έχει μποτιλιάρισμα χειρότερο και από της Λ. Κηφισίας!).
   

  • PA

   Τα εσοδα των διοδιων οπως και τα εσοδα απο αρχαιολογικους χωρους εχουν τιτλοποιηθει για δεκαετιες απο υπουργειας Αλογοσκουφη για δανεια που πηραμε επι υπουργειας του. 
   Αντε και με τις υγειες μας …
   τσιν τσιν

  • PA

   Από το 2001 και μετά εκχωρήθηκαν σε τράπεζες τα δικαιώματα είσπραξης μελλοντικών εσόδων του ΟΠΑΠ και τα επόμενα χρόνια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, έσοδα από τα διόδια (Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας) και τα δικαιώματα της Ελλάδας από τη διέλευση αεροσκαφών από τον εθνικό εναέριο χώρο (Εurocontrol). Επίσης είχε σχεδιασθεί, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε από τα στοιχεία, ότι ακόμη και τα έσοδα από εισιτήρια αρχαιολογικών χώρων είχαν προεισπραχθεί μέσω των τιτλοποιήσεων.

    
   ΠΗΓΗ – http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=315491

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>