Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μηδενικά τα δάνεια από τις τράπεζες

Περιορισμένη έως ανύπαρκτη εξακολουθεί να παραμένει η ροή του χρήματος από τις τράπεζες. Σύμφωνα με τα τελευταία, άτυπα, στοιχεία που κυκλοφορούν στην χρηματοπιστωτική αγορά σε κάθε 5 αιτήσεις για δανεισμό, μόλις οι 2 ικανοποιούνται και αυτές, πλέον, υπό πολύ αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις. Τα δάνεια αυτά, αφορούν κυρίως σε επιχειρηματικά, καθώς τα στεγαστικά έχουν σχεδόν εκλείψει. Μια ματιά στην αγορά κατοικίας, που είναι «παγωμένη» εδώ και περίπου 3 χρόνια, μπορεί να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Επίσης, έχουν μηδενισθεί – χωρίς ίχνος υπερβολής – τα δάνεια από το κομμάτι της καταναλωτικής πίστης και ιδιαίτερα από αυτό που έχει να κάνει με τις κάρτες, οι οποίες έχουν φτάσει σε επίπεδο επισφαλειών στο 55%! Πρόκειται για ποσοστό – ρεκόρ, το οποίο δεν έχει καταγραφεί ξανά στα ελληνικά δεδομένα και εκπλήσσει ακόμα και τους τραπεζίτες, που ασχολούνται με τη διαχείριση του προβλήματος. Ενόψει μάλιστα και των νέων stress test τα οποία είναι προγραμματισμένα για το τέλος του χρόνου, δεν ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν, υπό την πίεση μάλιστα του χρόνου, ο οποίος λιγοστεύει επικίνδυνα. Δεν απομένουν παρά 6,5 μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων θα πρέπει να γίνουν, κυριολεκτικά, θαύματα…


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Μηδενικά τα δάνεια από τις τράπεζες

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΡΕ!
  Και κάτι πολύ σημαντικό για όσους επισκέπτονται τον ιστοχώρο, μια ερώτηση κρίσεως:

  ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ” ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΚΑΤΣΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΓΚΡΙΖΑ ΟΡΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ) ΕΚΒΙΑΣΤΑΔΕΣ/ΝΤΑΒΕΛΗΔΕΣ/ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ; 3,500 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ (ΕΠΙΣΗΜΑ) -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ- ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΑΜΕ!

   

 • Άρης

  Ποιά θα μπορούσε να ήταν η απάντησή μου
  στο υποθετικό τηλεφώνημα που θα λάμβανα τη σήμερον ημέρα ,λέμε τώρα ,
  από κείνους   ( Κώλλ-σέντερς – Εισπρακτικές εταιρίες  ή υπάλληλοι του τραπεζίτη έναντι μπόνους )  που μας παίρνανε ακόμα και στην τουαλέτα μας ,την ώρα που τινάζαμε την κουρελού , λεγοντάς μας : ”
  ” Καλημέρα σας , νιάου νιάου , σας έχουμε προεγκρίνει ένα δανειάκι ……” 
  E ; ποιά θα μπορούσε να είναι η απάντησή μου ;  Χε χε χε …..
  Ε ; Margi ;
  Ε ; “Τζι  Κούλ .”  ; (Γ.ΚΟΥΛΟΥΡΗ)  Σου πάει το ψευδώνυμο .  🙂
   
  (Να ετοιμάζονται τα ηχητικά “μπιπ”-λογοκρισίας  για να καλύψουν την απάντηση . )

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>