Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μηνύει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ η εφημερίδα «Το Χωνί»

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου στελέχους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καθώς και κατά παντός υπευθύνου στελέχους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του Υπουργείου Οικονομικών κατέθεσε σήμερα η εφημερίδα «Το Χωνί» για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών από τον δικηγόρο της εφημερίδας, Χρήστο Κλειώση, κατόπιν εντολής των τριών εκδοτών της κυριακάτικης εφημερίδας, οι οποίοι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να σταματήσουν την «υπεξαίρεση διαρκείας η οποία συντελείται τα τελευταία χρόνια εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου», όπως αναφέρουν.

«Ζητούμε από τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα να επιστρέψουν τα εκατομμύρια που έλαβαν με τη μορφή της τακτικής χρηματοδότησης, χωρίς να τα δικαιούνται.

Ζητούμε να ερευνηθεί σε βάθος από την Ελληνική Δικαιοσύνη αυτό το απίστευτο σκάνδαλο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι που χρόνια τώρα παραλείπουν να ενεργήσουν ώστε να επιστραφούν στο κρατικό ταμείο τα αδίκως καταβληθέντα εκατομμύρια στα κόμματα που μας κυβερνούν.

Όλο το σκάνδαλο καθώς και το νομικό σκεπτικό μας, σύμφωνα με το οποίο ζητούμε την «επανόρθωση των ταμειακών ατασθαλιών» τους, θα τα διαβάσετε Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής.

Θα τα πούμε στα δικαστήρια κύριοι…» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

[sc:Πηγή id=”http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=94410″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>