Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μη αποδοχή των μέτρων σημαίνει έξοδος από το ευρώ

Ανησυχία ενόψει του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών

Έντονες ανησυχίες για τις αποφάσεις των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου εκφράζουν αξιωματούχοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά και οικονομικοί κύκλοι στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον για το τι αποφάσεις θα λάβουν οι πολιτικοί αρχηγοί, αναφορικά με τα μέτρα και το μέλλον της χώρας.

Εκφράζουν τις αμφιβολίες τους, δηλαδή, για το κατά πόσο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας είναι σε θέση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή θα ζητήσει το ίδιο την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

«Αν ποτέ γίνει έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, θα γίνει εφόσον το ζητήσει το πολιτικό σύστημα της χώρας», δηλώνει με νόημα στέλεχος μεγάλου επενδυτικού οίκου, που συζητά συχνά με στελέχη του ΔΝΤ και των άλλων δανειστών μας.

Γεγονός είναι πως το ενδεχόμενο αυτό έχει συζητηθεί εδώ και καιρό. Τόσο, όμως, η Γερμανία, όσο και το Ταμείο, δεν επιθυμούν να προχωρήσουν από μόνοι τους σε αυτή την απόφαση, «αλλά μόνο αν το πολιτικό σύστημα δεν θελήσει να κάνει αυτά που πρέπει».


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>