Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μη μας δώσετε τα 5.2 δις αύριο & με τον Τσίπρα τον Ιούνιο αυτοδύναμο θα ψάχνεστε για τα 370.000.000.000€ που σας «χρωστάμε»

Όπως πληροφορηθήκαμε πριν λίγα λεπτά είναι πολύ πιθανό η Ευρώπη να μπλοκάρει την εκταμίευση της δόσης των 5.2 δίς ευρώ προφανώς για να εκβιάσει το ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί συμφωνία με τις φιλομνημονιακές πολιτικές δυνάμεις για το σχηματισμό κυβέρνησης υποτέλειας.

Είναι προφανές ότι βρίσκονται σε σοκ & τα έχουν χάσει με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα & προσπαθούν με όλα τα μέσα που διαθέτουν να διατηρήσουν την χώρα σε κατοχή.

Αληταράδες τοκογλύφοι μην μας δώσετε τα 5.2 δις και θα ψάχνεστε για τα 370δις που και καλά σας χρωστάμε. Έτσι και αλλιώς τα 5.2δις για αποπληρωμή ομολόγου προορίζονται…

Αλέξη Τσίπρα δεν σου το χαμε αγόρι μου, αλλά μας κάνεις περήφανους ξανά που είμαστε Έλληνες, μην γίνεις σαν τα μούτρα τους, μην κάνεις κωλοτούμπα.

Έχεις μαζί σου εκατομμύρια Ελλήνων που είτε φανερά, είτε σιωπηλά περιμενούν απο σένα να τους δώσεις ξανά τη χαμένη τους αξιοπρέπεια.

troktiko


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>