Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μoody’s: 87 ευρωπαϊκές τράπεζες προς υποβάθμιση

Κατά μία έως και δύο βαθμίδες προειδοποιεί ότι θα υποβαθμίσει 87 τράπεζες από τα 15 χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης ο αμερικανικός οίκος Moody’s λόγω της ανησυχίας ότι πιθανόν να μη λάβουν τα αναγκαία ποσά από τις εθνικές κυβερνήσεις για την ανακεφαλαιοποίησή τους.

Στη σημερινή ανακοίνωσή του ο οίκος βάζει στο στόχαστρο τους μεγαλύτερους τραπεζικούς ομίλους της Γαλλίας (BNP Paribas, Societe Generale), της Ιταλίας και της Ισπανίας αλλά δεν εξαιρεί τις εκτός ευρωζώνης τράπεζες της Ελβετίας (Credit Suisse, UBS) οι οποίες είναι εκτεθειμένες στο ευρωπαϊκό χρέος.
 

Συνολικά η προειδοποίηση υποβάθμισης αφορά επτά τράπεζες από τη Γαλλία, 21 από την Ισπανία, 17 από την Ιταλία, εννέα από την Αυστρία, τρεις από το Βέλγιο, δύο από την Κύπρο, τρεις από τη Φιλανδία, τρεις από το Λουξεμβούργο, έξι από την Ολλανδία, πέντε από τη Νορβηγία, δύο από την Ελβετία, δύο από την Πορτογαλία, δύο από τη Σλοβενία, τέσσερις από τη Σουηδία και μία από την Πολωνία.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>