Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Νέα «βουτιά»» κατά 17% έρχεται στις τιμές των ακινήτων

Περαιτέρω υποχώρηση στις τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα μεσοπρόθεσμα, της τάξης του 17%, προβλέπει ο οίκος αξιολόγησης Fitch εξαιτίας των μέτρων λιτότητας, της κρίσης χρέους και της επακόλουθης «σφιχτής» πολιτικής στεγαστικών δανείων. Ο οίκος αναφέρει ότι από το 2008, οπότε και οι τιμές ακινήτων είχαν αγγίξει το ζενίθ τους, η υποχώρηση φτάνει το 20%.

Η πρόβλεψη της Fitch για επιπλέον πτώση βασίζεται στη λιτότητα, επακόλουθο της κρίσης χρέους, που «οδηγεί σε μειωμένη χορήγηση στεγαστικών δανείων και ενισχύει την οικονομική πίεση σε πιθανούς αγοραστές ακινήτων αλλά και σε όσους έχουν ήδη πάρει στεγαστικά δάνεια». Ως εκ τούτου, ο οίκος αναθεωρεί επί το δυσμενέστερο τον πιστωτικό κίνδυνο για την ελληνική στεγαστική πίστη.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Νέα «βουτιά»» κατά 17% έρχεται στις τιμές των ακινήτων

  • begar

    Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν συμφέρει να αποπληρώσουμε τα στεγαστικά μας δάνεια.

    Αυτά που λέει η Fitch, οι τράπεζες τα γνωρίζουν φυσικά, γι’ αυτό και η πρεμούρα να μας βάλουν να υπογράψουμε ο,τι νά ‘ναι, αρκεί να δεσμεύσουμε πολλαπλάσια ακίνητα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>