Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Νέα ευνοϊκή απόφαση για δανειολήπτη…

Μια σημαντική απόφαση για δανειολήπτη έλαβε το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας το οποίο μετά από σχετική διαδικασία μείωσε τις οφειλές του προς τις τράπεζες κατά τα δύο τρίτα του συνόλου αυτών.

Η απόφαση με αριθμό 09/2012 εκδόθηκε στις 29 Ιουνίου 2012 αφορά κάτοικο της ευρύτερης περιοχής ο οποίος προσέφυγε για αρχικές οφειλές 77.490,71 ευρώ προς την Εμπορική Τράπεζα, 5.765,31 προς την Τράπεζα Πειραιώς και 12.981,32 προς την EFG EUROBANK ERGASIAS.

Βάσει της εκδοθείσας απόφασης οι οφειλές του διαμορφώθηκαν αντίστοιχα σε 28.799,52, 1.725,12 και 3.884,64 ευρώ, ποσά για τα οποία θα καταβάλει μηνιαίες δόσεις 118 ευρώ το μήνα.

Η κατοικία του οφειλέτη εξαιρέθηκε από την εκποίηση, δεν υποχρεούται να την πουλήσει για να εξοφλήσει τις τράπεζες και φυσικά καμιά τράπεζα δεν μπορεί να την κατασχέσει.

Η απόφαση τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουλίου και αν ο οφειλέτης καθυστερήσει την πληρωμή των δόσεων πέραν των τριών μηνών χάνει τη ρύθμιση….

Εφ Πρωϊνός Λόγος (Θανάσης Βλάχος)


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>