Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Νέα 450.000 «ραβασάκια» της εφορίας για 4 είδη φόρων

Νέα παρτίδα 450.000 «πολυεκκαθαριστικών» σημειωμάτων για την καταβολή της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, του τέλους επιτηδεύματος και της έκτακτης εισφοράς σε ΙΧ μεγάλου κυβισμού, σκάφη και πισίνες αποστέλλει αυτές τις μέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

 

Το συνολικό ύψος των φόρων που θα κληθούν να πληρώσουν οι παραλήπτες των εκκαθαριστικών αυτών υπερβαίνει τα 220 εκατ. ευρώ.

Οι παραλήπτες των «πολυεκκαθαριστικών» είναι κατά κύριο λόγο φορολογούμενοι προς τους οποίους εστάλησαν αυτές τις μέρες εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος για τις δηλώσεις που υπέβαλαν φέτος.

Εως 4 χαράτσια

Οσοι από αυτούς έλαβαν χρεωστικά εκκαθαριστικά φόρου εισοδήματος, με την παραλαβή των «πολυεκκαθαριστικών» θα υποχρεωθούν να πληρώσουν εντός των προσεχών εβδομάδων από 2 έως και 4 διαφορετικά χαράτσια: το φόρο εισοδήματος, την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος (εφόσον ήταν επιτηδευματίες κατά τη διάρκεια του 2010) και μια ακόμη έκτακτη εισφορά (εάν το 2010 ήταν κάτοχοι ΙΧ άνω των 1.929 κ.εκ, σκαφών αναψυχής μήκους άνω των 7 μέτρων και δεξαμενών κολύμβησης)!

Οσοι έλαβαν πιστωτικά εκκαθαριστικά φόρου εισοδήματος είναι πολύ πιθανό να μην εισπράξουν εις το ακέραιο ή να μην εισπράξουν καθόλου τις επιστροφές φόρου που αναγράφουν τα εκκαθαριστικά αυτά, καθώς οι εφορίες είναι πολύ πιθανό να συμψηφίσουν τις επιστροφές με τα ποσά των οφειλών ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, τέλους επιτηδεύματος και έκτακτης εισφοράς που αναγράφουν τα «πολυεκκαθαριστικά» των συγκεκριμένων φορολογουμένων!

www.exipno.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>