Οδηγίες για τους νέους επισκέπτες

Τελευταία ενημέρωση περιεχομένου:

Παρακαλούμε, μην μας στέλνετε μηνύματα, περιγράφοντας το προσωπικό σας πρόβλημα. Δεν έχουμε ούτε το χρόνο, ούτε τη δυνατότητα να σας δώσουμε έγκυρες απαντήσεις.

Είναι με προτιμότερο να θέσετε το ερώτημά σας στα Fora, όπου σίγουρα θα λάβετε πολλές απαντήσεις από άλλους με παρόμοιο πρόβλημα.

Πριν από οποιαδήποτε ενέργειά σας, διαβάστε τα παρακάτω:

Τέλος, σας καλούμε όλους  να εγγραφείτε ως μέλη (απολύτως δωρεάν), ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του site, αλλά και για να λαμβάνετε το newsletter μας τακτικά.

Για την εγγραφή σας ως μέλος, ακολουθείστε στο μενού Διάφορα, κάτω αριστερά,  το σύνδεσμο Εγγραφή. Δεν απαιτείται η χρήση του πραγματικού ονόματός σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψευδώνυμο της αρεσκείας σας. Απαιτείται αληθινή διεύθυνση email, όπου θα σας αποσταλεί νέο password, σε περίπτωση που ξεχάσετε το τρέχων. 

Για τη λήψη του newsletter πραγματοποιήστε εγγραφή συμπληρώνοντας τη φόρμα στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας, χρησιμοποιώντας αληθινή διεύθυνση email.

 

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.