Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Νέος πονοκέφαλος για 10 εκατ. καταθέτες

Πονοκέφαλο για 10 εκατομμύρια καταθέτες φέρνει ο νέος φορολογικός νόμος, καθώς πλέον, οι φορολογούμενοι είναι αναγκασμένοι να δηλώσουν στη φορολογική τους δήλωση τους τόκους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούν.

Και να ελέγξουν εάν έχουν φορολογηθεί για τους τόκους του 2012 με συντελεστή 10%, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνουν δήλωση στην εφορία και να πληρώσουν επιπλέον φόρο!

Ο νέος φορολογικός νόμος προβλέπει ρητά ότι στις φετινές φορολογικές δηλώσεις θα πρέπει να αναγραφεί το σύνολο των εισοδημάτων,  ακόμη και αν αυτά φορολογούνται αυτοτελώς (δηλαδή στην πηγή τους όπως συμβαίνει με τους τόκους των καταθέσεων και τα μερίσματα) ή απαλλάσσονται της φορολογίας.

Μέχρι τώρα, οι καταθέτες πήγαιναν στις τράπεζες και ζητούσαν βεβαίωση για τους τόκους προαιρετικά, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα τεκμήρια.

Το προαιρετικό γίνεται υποχρεωτικό που σημαίνει –αν θέλουμε να εφαρμόσουμε το γράμμα και το πνεύμα του νόμου- ότι θα πρέπει να αναγραφεί και το τελευταίο λεπτό του ευρώ.

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

12 Σχόλια Νέος πονοκέφαλος για 10 εκατ. καταθέτες

 • begar

  χα χα χα χα

  Θα πρέπει οι τράπεζες να εκδώσουν ένα σκασμό βεβαιώσεις για όσους πήραν έστω και ένα ευρώ τόκους μέσα στο 2012.

  Τρελός χαμός!

 • leonidas

  ….Οχι κατάθεση δεν εχω αλλα ουτε καν σάλιο φιλε becar!…

  • begar

   Δεν κατάλαβες καλά.

   Όλοι μας, σχεδόν, πληρωνόμαστε μέσω τράπεζας. Παρόλο που τα σηκώνουμε αστραπιαία, στο τέλος του έτους, ο λογαριασμός όλο και κάποια σέντσια τόκο έχει. Ε, αυτά τα σέντσια θέλει να τα δηλώσεις, με βεβαίωση από την τράπεζα. 

 • leonidas

  Απο αυτο το τηλεφωνο 6949196440 που ανήκει στην κ. Μαρια Γιουροκέλη δέχομαι απειλές
  κατ¨εξακουλούθηση.Απορώ…πως κοιμαται το βραδυ η κ.δικηγόρος!..Και με τις Ερινύες τα εχει βρεί???
  Υπομονή!.. Στα υπόψη το Τηλεφωνό της.

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Αγαπητέ για μαγνητοφώνησε τη θίτσα και κάνε τα προβλεπόμενα… όπως λέει ο ΦΩΤΗΣ και ο MIXALHS. Άειντε για να ξεμπερδεύουμε με τις κατσαρήδες!

  • Άρης

   Ναι αλλά εγώ όταν τους έχω πεί ότι “η συνομιλία πρόκειται να καταγράφεί” κάνουν τσίσα πάνω τους και το κλείνουν. Προφανώς και το ξέρεις Γ.ΚΟΥΛΟΥΡΗ.
   Ετσι δεν είναι , εσείς “παιδιά” του μόχθου των εισπράξεων που μας διαβάζεται τώρα ;

   • begar

    Δεν ξέρω γιατί έχετε μείνει με την εντύπωση ότι για να ηχογραφήσεις μια συνομιλία, απαιτείται η συναίνεση του άλλου.

    Το διευκρινίζω, ότι αν το προϊόν της ηχογράφησης είναι συνομιλία μεταξύ κάποιου και αυτού που έκανε την ηχογράφηση, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αποκλειστικά στο δικαστήριο, ως αποδεικτικό στοιχείο. Δεν μπορείς να το δημοσιοποιήσεις.

     

    • Άρης

     Καλή η διευκρίνηση Begar .
     Εγώ νόμιζα οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό άν προηγουμένως δεν υπάρχει συναίνεση. Ευχαριστώ .
     Εδω επίσης θυμίζω ότι η καταγεγραμμένη συνομιλία εκ μέρους της “ερωτευμένης ” εισπρακτόρου (Συνεχείς κλήσεις βλέπεις…Μάααρθαααα !!) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βάρος του δανειολήπτη . Ε , σωστά ; Σύμφωνα με το “γουάου” νόμο περί εισπρακτικών .

    • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

     Νομίζω ότι προ καιρού κάποιος είχε σηκώσει εδώ μέσα και το σχετικό Νόμο/Νομολογία (δεν θυμάμαι ακριβώς) που έλεγε αυτό που παρατηρεί κι ο begar. Ας ποστάρει κανείς άμα έχει το σχετικό υλικό ξανά. Όχι τίποτα άλλο μα για να αρχίσει ο κόσμος να ξεμπροστιάζει τους κοινούς αισχρούς αυτούς τηλεβαμπίρ!

 • leonidas

  begar καλησπέρα. Κατάλαβα πολυ καλά.Αν οι τραπεζίτες μου στείλουν βεβαίωση θα σκεφτώ αν
  δηλώσω τον πενιχρότατο τόκο απο την συνταξή μου.Αραγε θα κοκκινίσει ο Στουρνάρας αν το δηλώσω???
  Ισως τοτε το κάνω…

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Μετά από την περιπέτειά μου τόσο με τα ΤΡΑΠΕΖΟΤΡΩΛΛ αλλά και τη μαφία των εφοριών και ορισμένων λοιπών επίορκων κρατικοβαμπίρ, επέλεξα να μην διατηρώ λογαριασμό στην Ελλάδα. Βρήκα την υγεία μου, φίλοι μακρυά από τις ληστρικές δαγκάνες του κάθε λαμόγιου. Όσοι από εσάς έχετε ψιχουλάκια στην άκρη και είστε τυχεροί να μη χρωστάτε, φοβού μή πάθετε ότι και οι καταθέτες στη γειτονική Ιταλία……… όπου το Κράτος με πρόφαση την κρίση υφάρπαξε έως και το 15% των καταθέσεων σε ένα έκτακτο χαράτσωμα φόρου που ονοματίστηκε UNA TANTUM. Το αναφέρω γιατί καμιά φορά εκεί που λες θα τη βρω από κανά δανειστή, εμφανίζεται ένα κρατικό βαμπίρ και πάπαλα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>