Νέο γκάλοπ «εκτοξεύει» τον Σύριζα στο 28%

Νέα δημοσκόπηση «απογειώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ στο 28% (11 μονάδες πάνω από την εκλογική επίδοσή του της 6ης Μαΐου) και φέρνει τη ΝΔ στη δεύτερη θέση με 24% πεντέμισυ μονάδες ψηλότερα). Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με 15% (σχεδόν δυο μονάδες πάνω από το «σκορ» της 6ης Μαΐου).

Η δημοσκόπηση έγινε από την Public Issue για την Καθημερινή και τα αποτελέσματα που δημοσιεύονται αφορούν την εκτίμηση που κάνει η εταιρία και όχι την πρόθεση ψήφου των πολιτών.

Άνοδο καταγράφει η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη (7%), ενώ τώση εμφανίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (8,5%), το ΚΚΕ (μόλις 5%) και η Χρυσή Αυγή, η οποία ωστόσο μπαίνει στη Βουλή (4,5%).
Από τα μικρά κόμματα στη Βουλή μπαίνει μόνο η «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου.
Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία.

ΣΥΡΙΖΑ 28%
Νέα Δημοκρατία 24%
ΠΑΣΟΚ 15%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%
ΔΗΜΑΡ 7%
ΚΚΕ 5%
Χρυσή Αυγή 4,5
Δημιουργία Ξανά 3%

[sc:Πηγή id=”http://www.aixmi.gr/index.php/28/” ]

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Νέο γκάλοπ «εκτοξεύει» τον Σύριζα στο 28%”

  1. 1000 χρόνια θα ζήσουν οι πασοκ και άλλα τόσα οι ΝΔΗΤΕΣ  αλλά και τα διπλά να ζήσουν τίποτα δεν θα καταλάβουν αυτό που θα καταφέρουν είναι να ζουν φοβισμένοι εξαθλιωμένοι απελπισμένοι. έχουμε πάνω από 2000 νεκρούς και παιδάκια ορφανά έχουμε παιδάκια που πεινάνε και συνεχίζετε να τους ψηφίζετε γιατί η απανθρωπιά σας δεν έχει όρια, το ίδιο αίμα που πλύθηκαν αυτοί μοιράζονται με τους ψηφοφόρους τους  ζούμε σε μια χώρα χωρίς μέλλον μεγαλώνουμε παιδιά που θα τα χάσουμε σε ξένες χώρες γιατί κάποιοι κατασπάραξαν το τον ιδρώτα σας για να κάνουν βίλες με τα χρήματα σας σας υποσχέθηκαν καλύτερες μέρες και σας έκλεψαν την αξιοπρέπεια… έβαλαν τα παιδιά σας φυλακή για λίγα ευρώ και οι πραγματικοί κλέφτες που τους γνωρίζετε έχουν πάρει τα χρήματα στην Ελβετία. σας οδηγούν στον γκρεμό και εσείς πιστεύετε ότι θα βγάλετε φτερά και θα πετάξετε.
    Σας παρακαλώ να ψηφίσετε ότι θέλετε, μόνο τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφόνων των παιδιών σας μην ψηφίσετε.
    Γνωρίζω πως το άγνωστο τρομάζει αλλά μην ξεχνάτε πως θα βρούμε τον τρόπο να λειτουργήσουμε σε ένα ανθρώπινο κράτος που θα σέβεται πάνω από όλα τον πολίτη του κι όχι τον ψηφοφόρο του.
    Θέε μου κάνε να ανοίξουν τα μάτια τους οι Έλληνες. 
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *