Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Ένας στους τρεις αδυνατεί να πληρώσει δάνεια και φόρους

Το 30% των Ελλήνων εκτιμά οτι αδυνατεί να καλύψει δανειακές και φορολογικές υποχρεώσεις του λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ΜΑRC η οποία πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2015 για λογαριασμό της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος το 29,2% των Ελλήνων θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις φορολογικές υποχρεώσεις του , με το 14,7% των νοικοκυριών να μην μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και άλλους φόρους για τα ακίνητα που διαθέτει.

Παράλληλα το 33,7% εκτιμά ότι θα δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις το επόμενο έτος και αυτό την ίδια στιγμή που το 1 στα 4 νοικοκυριά που διαμένουν σε ιδιόκτητο σπίτι έχουν στεγαστικό δάνειο. Ενώ ήδη 122.700 νοικοκυριά διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους εξαιτίας των χρεών τους.

Μάλιστα το 15,4% εξ αυτών των οφειλετών έχουν κόκκινα δάνεια και το 25% των δανειοληπτών αυτών εκφράζουν το φόβο ότι θα χάσουν το σπίτι τους εξ αιτίας των συσσωρευμένων υποχρεώσεων όσο και των επιπρόσθετων επιβαρύνσεων που βλέπουν να έρχονται με τα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που αναμένονται.

Ήδη ένας στους πέντε φορολογουμένους έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία με μόνο το 16,4% να έχει καταφέρει να υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων ενώ το 12,5% έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και προς τις τράπεζες.

reporter.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>