Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα στην Ελλάδα, λέει η Αυστρία

Όλες οι χώρες θα πρέπει να ζυγίσουν κάθε πιθανό σενάριο για την επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της χρεοκοπίας, είπε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομίας της Αυστρίας, Ράινχολντ Μίττερλένερ.

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι η χρεοκοπία είναι και η επιθυμητή επιλογή, πρόσθεσε.

«Όλοι θα πρέπει να ασχοληθούμε με όλες τις πιθανότητες, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το σενάριο αυτό είναι το επιθυμητό. Αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα», είπε σε δηλώσεις του πριν τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με το Reuters.

Μία ημέρα νωρίτερα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φ. Ρέσλερ ίπε ότι δεν μπορούν να «υπάρχουν πλέον ταμπού» αναφορικά με την σταθεροποίηση της Ευρωζώνης, αναφερόμενος σε πιθανή ελεγχόμενη ελληνική χρεοκοπία.

Πάντως, ο Αυστριακός υπουργός είπε ότι οι όποιες συζητήσεις δεν πρέπει να διεξάγονται δημοσίως.

«Αυτό προκαλεί μόνο ανασφάλεια στην πραγματική οικονομία και μία αρνητική περιδίνηση την οποία δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή», επισήμανε.

Newsroom ΔΟΛ


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>