Να τους ψηφίσουν μόνο όσοι , οι πρόγονοι τους από το 1830 και οι ίδιοι μετά από το 1950 δεν φορολογήθηκαν ποτέ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Χρόνια τώρα προσπαθώ , να σας πω όσο διακριτικά γίνεται κάποια πράγματα , για αυτό το νέο Ελληνικό κράτος , το οποίο στηθικέ από το 1827 και κρατά μέχρι σήμερα . Πολύ διστακτικά βέβαια πάντα , «.. να μην μπλέξω κιόλας…» , αφού δεν είμαι παρά ένας απλός ανέντακτος και ευάλωτος  πολίτης που τυχαίνει να αγαπά ειλικρινά την Ελλάδα και τους Έλληνες . Μια τέτοια αγάπη  εντελώς ανιδιοτελής μπορεί να γίνεται και επικίνδυνη .

Σήμερα καθώς βρήκα ένα άρθρο εδώ (http://www.skai.gr/news/politics/article/203230/dw-i-pseudaisthisi-tou-suriza/)  όπου ο Χάιντς Ρίχτερ  λέει πολλά από αυτά που θα ήθελα να πω  και εγώ , και μολονότι  δεν τα λέει ΟΛΑ  θα το μοιραστώ μαζί σας .

Σε περίληψη το άρθρο , για όσους δεν θέλουν να το διαβάσουν  λέει τα παρακάτω !

«Ο Χάιντς Ρίχτερ, διαπρεπής γερμανός ιστορικός, άριστος γνώστης της ελληνικής πολιτικής κουλτούρας, ερευνητής του Εμφυλίου στην Ελλάδα, μιλάει στη DW για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ……….  Οι δυτικοευρωπαίοι στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και το Παρίσι, δεν έχουν αντιληφθεί ότι από το 1830 οι πλούσιοι Έλληνες δεν φορολογούνται .  Αυτό σημαίνει ότι οι φόροι που πληρώνονται, καταβάλλονται από τους απλούς ανθρώπους οι οποίοι οδηγούνται στην παρούσα φάση στα άκρα …….

Τα τελευταία 50 χρόνια η λαϊκή οργή διοχετεύονταν πάντα προς την Αμερική ενώ στη παρούσα φάση στη Γερμανία . Γίνεται μια έξυπνη καθοδήγηση για να κρατήσουν μακριά ΤΟΥΣ  τη λαϊκή οργή. Εάν οι Έλληνες αντιληφθούν ότι η ανώτερη τάξη τους δεν πληρώνει ούτε σεντ σε φόρους, τότε θα έστρεφαν την οργή τους προς το εσωτερικό .»

Η μόνη παρέμβαση που έκανα εγώ στο κείμενο είναι ότι έγραψα το … τους .. με κεφαλαία (ΤΟΥΣ) . Είμαι παράλληλα βέβαιος ότι  σχεδόν το  σύνολο  των πολιτικών μας , αγνοεί την ουσία του προβλήματος όπως εκτέθηκε παραπάνω . Είναι εξίσου πιθανόν  και το ότι , βολεμένοι όπως είναι με τα υψηλά ανταλλάγματα που τους παρέχει το κατεστημένο να μην θέλουν να  δουν αυτή την ουσία ή και να προσποιούνται ότι πως την αγνοούν !

Να σας πουν όλη την αλήθεια όσοι κυβερνούν δεκαετίες τώρα την Ελλάδα . Διαφορετικά , ειδικά όσοι από αυτούς ήταν κάποτε ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ότι και να σας λένε και σε όποιο κόμμα και να έχουν κρυφτεί , μην τους δώσετε ούτε μία ψήφο. Να τους ψηφίσουν μόνο όσοι , οι ίδιοι και οι πρόγονοι τους από το 1830  δεν φορολογούνται !!!

[sc:Πηγή id=”http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/05/1830-1950.html” ]

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.