Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια σε ένα μήνα προαναγγέλλει ο Θ. Σκορδάς

«Αυτές τις ημέρες θα έχουμε μία απάντηση από την Τρόικα με σχόλια ή παρατηρήσεις σχετικά με την πρόταση που έχουμε συμφωνήσει με την Ένωση Τραπεζών και τις καταναλωτικές ενώσεις για τα “κόκκινα δάνεια” και, ανάλογα με το ποιο θα είναι το μήνυμα από αυτή την πλευρά, θα πάμε στο επόμενο βήμα».

Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Θανάσης Σκορδάς, προσθέτοντας: «Θεωρώ ότι σε ένα περίπου μήνα θα υπάρχει το νομοσχέδιο».

O κ. Σκορδάς υπενθύμισε ότι οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης αφορούν η δόση να μην ξεπερνά το 1/3 του εισοδήματος του δανειολήπτη, αν έχει εισόδημα κάτω από 25.000 ευρώ και αν αυτό έχει μειωθεί κατά 35% τα τελευταία δύο χρόνια.

Στη ρύθμιση μπαίνουν επίσης όσοι είναι άνεργοι, μακροχρόνια πάσχοντες, γενικά ειδικές ομάδες πληθυσμού και αλλάζει τελείως η μορφή λειτουργίας του «Τειρεσία», ενώ, όπως σημείωσε ο υφυπουργός, «δεν θα μπαίνει κάποιος για μια επιταγή στη λίστα».


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια σε ένα μήνα προαναγγέλλει ο Θ. Σκορδάς

 • Άρης

   
  O κύρ Τζατζίκις ο μπακαλόγατος , πλειοδοτεί ερασιτεχνικά με “κοινωνικές ευαισθησίες” σε γη καμένη . Του έμεινε το στοκ των ληγμένων κόκκινων δανείων στο ράφι και προσπαθεί κάθιδρος , αλλάζοντας τις ημερομηνίες λήξης του “προϊόντος ” να τα πουλήσει ξανά -σε ρόλο δοσά και πρόθυμου ντελάλη των αφεντικών του –  σε αυτούς που κοιτάνε να τη βγάλουν όπως-όπως .Να βάλει δόσεις δηλαδής , σε αυτά που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να εισπράξει , ενώ τα παίρνει ήδη με μνημόνια . Θέλει σε ρόλο Ιησού να τα αναστήσει και να τους πει : “αναστηθείτε πάλι μόνο για μένα ” .  Παίρνει τις απούλητες ή ανείσπρακτες επιχρυσωμένες χάντρες που ο καιρός ξέπλυνε τη λάμψη τους  και βγαίνει ξανά στο φτωχοπάζαρο της λαϊκής αγοράς να ΞΑΝΑ- πάρει τις δόσεις του ως άπληστος και ανικανοποίητος πρεζάκιας .  Ελπίζει να τις πουλήσει ακόμα και σε κανένα άστεγο με φιλότιμο και ενοχικό σύνδρομο του τύπου “μου αξίζει το χαρτόκουτο” που ακόμα νιώθει , επειδή τα έτρωγε λέει με τον ευτραφή ακατανόμαστο .  Δεν πειράζει που ξέφτισε το χρώμα της χάντρας . Δουλεύει υπερωρίες μαζί με το “τιμ” για να τις περάσει ένα λούστρο και να γυαλίζουν σαν φώ-μπιζού . Ε , κάτι απειλές από πληρωμένες πένες , κάτι από χιλιάδες “τηλεφωνικές ενημερώσεις” δεν μπορεί ! Του πούστη ! Θα το φάει το ξαναζεσταμένο φοβικό τυράκι ! Αν δεν τα καταφέρει , θα έρχεται ως πωλητής door to door και θα μας χτυπάει τα κουδούνια εκείνα που στην ποδιά τους την ίδια στιγμή θα σφάζονται οι επίδοξοι γαμιάδες-μνηστήρες της εφορίας , του δικαστικού επιμελητή , του αγοράζω χρυσό , του ιδιώτη εργολάβου της ΔΕΗ , του πωλητή , του εκβιαστή , του  διαρρήκτη  και πάει λέγοντας…
  Επειδή όμως η ζωή ένα ταξίδι του Οδυσσέα είναι και το τέρμα του δεν πρέπει να μας απασχολεί αφού έτσι κι αλλιώς εκεί θα φτάσουμε ,  αξίζει τον κόπο να καλέσουμε τον Τζατζίκι και την παρέα του σε λαϊκό γεύμα . Αμελέτητα Σκορδαλιά καμωμένα με σκόρδα από τα πλευρά του Κυρ-Τζατζίκι , στη σειρά και με συσσίτιο για όλους τους μνηστήρες της επιβίωσής μας  . Φιλόξενα . Να φανούμε αντάξιοι του Ξένιου Δία . Και μόλις φάνε , μόλις πιούνε , να πάρουμε τα τόξα του Οδυσσέα για το ξεμούδιασμα… Σε πρώτη πράξη εκλογικά …(ελπίζω) και μετά …. “έχει ο θεός” και δεν τον φοβήθηκε ….
   

 • gogo

  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>