Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ξεκίνησαν τα ”τραπεζικά παντρέματα” !

Πριν από λίγο η Εθνική επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη γαλλική Credit Agricole για την Εμπορική Τράπεζα, αν και πριν λίγες μέρες που είχε “σκάσει” το θέμα σε δημοσιεύματα του τύπου είχε διαψευσθεί.

Πλέον, όπως λέει η Εθνική, οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Εθνικής: “Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι υπήρξαν συζητήσεις, μεταξύ των διοικήσεων της Εθνικής Τράπεζας και της Credit Agricole, αναφορικά με τις δυνατότητες μελλοντικών στρατηγικών συμμαχιών, οι οποίες όμως είναι μέχρι σήμερα σε πρώιμο στάδιο.

Η Εθνική Τράπεζα θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, σε περίπτωση που οι σχετικές συζητήσεις καταλήξουν σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα”.

[sc:Πηγή id=”http://olympia.gr/2012/07/02/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>