Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ξυπνήστε στο παρά ένα πριν γίνουμε Αργεντινή

Η χώρα βρίσκεται σε ομαδική παράκρουση. Τα γκάλοπ που γίνονται τώρα βγάζουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η κοινή γνώμη θέλει -λένε οι ίδιες δημοσκοπήσεις -να συγκροτηθεί κυβέρνηση και να μην γίνουν εκλογές. Χρεώνει ταυτoχρόνως στον κ.Τσίπρα την απροθυμία του να συμπράξει σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Αλλά πάρα ταύτα τον έχει  πρώτο .Οι έλληνες είναι επίσης κατά 80% υπέρ του ευρώ αλλά γνωρίζουν ότι αυτά που λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα υπέρ του ευρώ.

Οι κόσμος ακούει  τον κ.Τσιπρα και τον εκπρόσωπο Τύπου του να κατηγορεί τα Μέσα Ενημέρωσης ότι καλλιεργούν κλίμα πανικού  ότι θα καταρρεύσει η οικονομία και οι τράπεζες. Αν πάει όμως κανείς σήμερα στις τράπεζες η ρωτήσει τραπεζικούς υπάλληλους θα πληροφορηθεί ότι υπάρχει τεράστιος  πανικός. Οι καταθέτες τραβάνε λεφτά για το συρτάρι, στέλνουν έξω ότι μπορούν και φυσικά το ερώτημα που θέτουν όλοι γύρω μας είναι αν θα γίνει κυβέρνηση και ποσό αντέχει το σύστημα.

Ε λοιπόν για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο το σύστημα αν όλοι παίρνουν τα λεφτά τους και αν οι πολιτικοί (με Τσίπρα η χωρίς σημασία δεν έχει πια) συνεχίζουν την εγκληματική απραξία και τα παιχνίδια μιας ηλίθιας και αδιέξοδης τακτικής δεν αντέχει. Δεν μένουν παρά μόνο λίγες μέρες για να συμβεί στην Ελλάδα το φαινόμενο Αργεντινής. Να ορμήσει ο κόσμος στα γκισέ και να μην μείνει τίποτα όρθιο. Εμείς θα τελειώνουμε και ακόμα θα   συζητάει  ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο ,τον Κουβέλη και τον Τσιπρα. Λοιπόν άντε ξυπνήστε γιατί αυτή τη φορά κυριολεκτικά χανόμαστε.

Πρώτα ο Παπανδρέου με την τραγική πολιτική της διετίας και το πολύ ύποπτα «αφελές» δημοψήφισμα μετά  ο Σαμαράς με την εμμονή του για εκλογές και τώρα ο Τσίπρας που δεν έχει καταλάβει ότι θα χρεωθεί αυτός την πτώση της χώρας στην τελική της φάση και μάλιστα αδίκως. Επιτέλους κανένας λογικός;

[sc:Πηγή id=”http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=197250″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ξυπνήστε στο παρά ένα πριν γίνουμε Αργεντινή

  • MANOLITO

    Τι λύσσα κι αυτή με τον Τσίπρα. Αφού ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σχηματίζουν κυβέρνηση με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Δήθεν τους φταίει ο Τσίπρας.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>