Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Οδοιπορικά τέλος για όλους τους στρατιωτικούς

Στην κατάργηση όλων των εικονικών επιδομάτων και κυρίως των οδοιπορικών επιμένουν οι δανειστές. Π. Παναγιωτόπουλος: Μάχη για να μην υπάρξουν άλλες περικοπές στις Ενοπλες Δυνάμεις

Την περικοπή των οδοιπορικών στους στρατιωτικούς ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως ζητάει το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθειά του να εξοικονομήσει 11,5 δισ. έως το 2014.

Και ενώ έχουν διαφανεί σημάδια αισιοδοξίας για τη διατήρηση των ειδικών μισθολογίων, η τρόικα μέσω του υπουργείου Οικονομικών επανέρχεται στο θέμα των πλασματικών οδοιπορικών που μηνιαίως λαμβάνουν οι στρατιωτικοί από το 1993 ως πρόσθετο βοήθημα. Ηταν ένα από τα εξόφθαλμα του προϋπολογισμού του υπουργείου Αμυνας που είχε εντοπίσει η τρόικα το 2010 ζητώντας την άμεση διακοπή των «πέτσινων» οδοιπορικών. Τότε η αντίδραση των στρατιωτικών ήταν μεγάλη και η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου είχε περιοριστεί στο ψαλίδισμα του 1/3 των οδοιπορικών που ελάμβαναν. Συγκεκριμένα, κόπηκαν τα τέσσερα τριμηνιαία? μπόνους που ελάμβαναν επιπροσθέτως της κανονικής μηνιαίας αποζημίωσης οδοιπορικών.

ethnos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Οδοιπορικά τέλος για όλους τους στρατιωτικούς

  • begar

    Εδώ γελάνε!

    Τα οδοιπορικά ήταν κάτι σαν ασπιρίνη για όλες τις ασθένειες.

    Αν κοπούν, θα υπάρχει η απαίτηση να πληρώνονται οι 24ωρες υπηρεσίες, που τώρα εκτελούνται αμισθί.

    Αν υπολογίσουμε ότι ένα Στέλεχος εκτελεί 3-5 υπηρεσίες το μήνα, θα δούμε ότι η υπερωριακή αποζημίωση στοιχίζει περισσότερο από τα πέτσινα οδοιπορικά.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>