Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Οι αριθμοί πνίγουν ανθρώπους

Θορυβημένος από τα όσα διαπίστωσε κατά τη διάρκεια τριήμερης επίσκεψης του στην Πορτογαλία, ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μουίζνιεκς συμπέρανε σε δηλώσεις του ότι τα φορολογικά και άλλα μέτρα λιτότητας και περικοπών που εφαρμόζονται από την πορτογαλική κυβέρνηση έχουν επηρεάσει δυσανάλογα τα ανθρώπινα δικαιώματα των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ιδιαίτερα των παιδιών, των ηλικιωμένων και των Ρομά.

Πάνω από το 20% των παιδιών και των ηλικιωμένων βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πριν από την απόλυτη φτώχεια, το επίσημο ποσοστό ανεργίας στη χώρα το περασμένο έτος εφθασε στο 14%, ενώ στις αρχές του 2012 η ανεργία των νέων έφθασε το 34%, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Επίτροπος.

“Αυτή είναι μια κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική συνοχή της χώρας”, κατέληξε.

Ιδιαίτερη ανησυχία στον Επίτροπο προκάλεσε η διαπίστωση ότι όλο και περισσότερα παιδιά στην Πορτογαλία εγκαταλείπουν το σχολείο, προκειμένου να βρουν κάποια απασχόληση και να ενισχύσουν τον προϋπολογισμό των οικογενειών τους.

[sc:Πηγή id=”http://www.enikos.gr/international/44784,Oi_ari8moi_pnigoyn_an8rwpoys.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>