Οι κήρυκες της ευθύνης και οι άδειες τράπεζες

Από το Μαρικάκι

Όσο η κινδυνολογία για την επιστροφή στη δραχμή ανεβαίνει τόσο οι τράπεζες αδειάζουν. Ενδεικτική η σχετική ενημέρωση του Παπούλια από τον Προβόπουλο την περασμένη Κυριακή ότι μετά τις εκλογές κοντά 700 εκ. ευρώ έκαναν φτερά από τις τράπεζες. Κάτι που αποδίδεται στους φόβους που απορρέουν από την πολιτική αστάθεια η οποία αναδύθηκε από την κάλπη της 6ης Μαϊου. Η κινδυνολογία των Σαμαρά – Βενιζέλου ότι η έξοδος από το μνημόνιο οδηγεί στη δραχμή την οποία εξισώνουν με κάτι μεγαλύτερο από καταστροφή ενισχύεται και από τους μουτζαχεντίν της λιτότητας, τους αξιωματούχους του …ευρωπαϊστάν οι οποίοι αξιώνουν οι επόμενες εκλογές να είναι ένα δημοψήφισμα πάνω στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Όμως δεν είναι σίγουρο πλέον ότι η κινδυνολογία και μάλιστα στα άκρα είναι υπέρ τους και θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούν, δηλαδή εξουδετέρωση της αντίδρασης, των Ελλήνων αρχικά, στη λιτότητα η  οποία, εν προκειμένω, εκφράστηκε στις εκλογές μέσω του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εξακολουθεί να παίρνει πόντους.

Η λιτότητα – όρος που μάλλον εξωραϊζει την κατάσταση που βιώνουμε κι ακόμη περισσότερο αυτή στην οποία οδηγούμαστε με τα μνημόνια  και την υποθήκευση της χώρας στους δανειστές – έχει καταδικαστεί στη συνείδηση αυτών που την υφίστανται και το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα την ξεφορτωθούμε χωρίς μεγάλα τραύματα, πολιτικά, κοινωνικά, ψυχολογικά και βεβαίως οικονομικά. Την εξώθηση στην καταστροφή αυτή τη στιγμή την προκαλούν οι ίδιοι οι κήρυκες της ευθύνης και της τρομοκρατίας, οι οποίοι πρώτα και κύρια ανατροφοδοτούν τον φαύλο κύκλο της απώλειας ρευστότητας των τραπεζών ώστε στη συνέχεια να απαιτείται η ανακεφαλαιοποίησή τους με τον αιματηρό λογαριασμό να τον πληρώνουν οι ίδιοι οι πολίτες…

[sc:Πηγή id=”http://topontiki.gr/article/35482″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.