Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Οι μάσκες … έπεσαν!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι από την κυβέρνηση έβγαλαν το καλοσυνάτο προσωπείο που φορούσαν και φάνηκε ολοκάθαρα το απεχθές τραμπουκικό και γκανκστερικό τους πρόσωπο. Λειτουργώντας πλέον ως πραγματικοί νταβατζήδες και προστάτες της νύχτας (τύφλα να ‘χουν οι τοκογλύφοι της Θεσσαλονίκης) μας απειλούν ευθέως για να υποταχθούμε στα προσχεδιασμένα που αφορούν το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση της ζωής μας.

Μέρα με την ημέρα ακούμε και βλέπουμε απίθανα πράγματα από όλους αυτούς τους άθλιους πολιτικοηθοποιούς της πεντάρας που αντί να πάνε να κάνουν ομαδικό χαρακίρι για την ανικανότητα, τις παραλήψεις και τις κλεψιές τους έχουν το θράσος και εμφανίζονται δημόσια και παπαρολογούν λες και απευθύνονται σε αυτιστικούς ή σε παιδάκια του νηπιαγωγείου.
Αλήθεια! Με ποιο δικαίωμα κύριε υπουργέ της δικαιοσύνης απειλείτε με αποπομπή τους οικονομικούς εισαγγελείς; Σας πειράζει που ζήτησαν περαιτέρω διερεύνηση για τις προδοτικές τακτικές του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπακωνσταντίνου; Μήπως κ. Παπαιωάννου πρέπει να καταλάβετε ότι οι κ. Μουζακίτης και Πεπόνης δεν είναι υπάλληλοι σας αλλά υπηρέτες του Ελληνικού λαού με του οποίου τα χρήματα σπούδασαν; Εσείς κ. Λοβέρδε έχετε συναίσθηση του τι είπατε; Σε ποιους και από ποιους θα γίνει μακελειό αν ζητηθούν ευθύνες από τον αρχηγό σας; Εδώ και δύο χρόνια ο κόσμος βοά για τις παρασκηνιακές και προδοτικές του τακτικές και τολμάτε να μας απειλείτε με αιματοκύλισμα;
Αι στον αγύριστο λοιπόν κύριε υπουργέ και αν πραγματικά θέλετε να υπερασπιστείτε και να συνδράμετε τον κ. “Λεφτά υπάρχουν” μπορείτε κάλλιστα να είστε συγκατηγορούμενος του!

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Οι μάσκες … έπεσαν!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>