Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα και πάλι, τελικά έκανες αίτημα για μεγαλύτερο κούρεμα (Quest) ? ‘Εγινε αποδεκτό ή ακόμη δεν έχεις απάντηση ? Προς nomore, Από ποιό δικηγορικό γραφείο σου πρότ…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106262781 E-value
Minilink

Οι τραπεζίτες επικράτησαν κατά κράτος της κυβέρνησης Παπανδρέου!

Οι Παπανδρέου και Βενιζέλος επέμεναν ότι θα έπρεπε να βάλουν ως εγγύηση κοινές τους μετοχές.

Οι τράπεζες ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής της εμφύλιας διαμάχης που είχε ξεσπάσει το προηγούμενο διάστημα με την κυβέρνηση Παπανδρέου, σχετικά με τον τρόπο που θα πάρουν τα κεφάλαια που χρειάζονται από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Ως γνωστόν, οι Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος επέμεναν ότι θα έπρεπε να βάλουν ως εγγύηση κοινές τους μετοχές, πράγμα που αυτομάτως οδηγούσε στην απώλεια του ελέγχου διοίκησης και την κρατικοποίηση των πιστωτικών ιδρυμάτων.
Οι τραπεζίτες αντιπρότειναν προνομιούχες, αντί κοινών μετοχών, γεγονός που τους επέτρεπε να εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο και μετά την προσφυγή στο ΤΧΣ.
Ο κ. Παπανδρέου κατήγγειλε πολλάκις ότι ένας από τους λόγους της πτώσης της κυβέρνησης του ήταν κι η πίεση που δεχόταν για να κάνει πίσω σε αυτό το θέμα.
Τελικώς, όπως προκύπτει από τις τελευταίες εξελίξεις, το σύστημα που θα εφαρμοσθεί θα είναι μεικτό: Κοινές και προνομιούχες μετοχές. Που σημαίνει ότι οι τραπεζίτες θα πάρουν τα λεφτά και θα διατηρήσουν τη διοίκηση. Αρκεί να πληρούν κάποια κριτήρια που θα μάθουμε σύντομα ποια είναι.

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>