Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Ούτε ασπιρίνες! – Άδειασαν τα ράφια στα φαρμακεία από “δημοφιλή” φάρμακα

Τραγικές ελλείψεις οι οποίες μπορεί ακόμα και να αποβούν μοιραίες υπάρχουν πλέον στα φαρμακεία τα οποία δεν μπορούν να εφοδιαστούν με φάρμακα όπως παλιά αφού ούτε ρευστό υπάρχει αλλά και γιατί πολλές φαρμακαποθήκες προτιμούν να πουλήσουν τα φάρμακα στο εξωτερικό.

"Η κατάσταση το τελευταίο εξάμηνο έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια φαινόμενα! Στα ράφια μας δεν υπάρχοατα καφάρμακο!

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για τους ασφαλισμένους για ακόμα έναν λόγο. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να προμηθεύονται τα φάρμακά τους παρά μόνο με μετρητά.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας ασφαλισμένης καρκινοπαθούς η οποία χρειάζεται κάθε μήνα φάρμακο που η αξία του ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ. Για την ακρίβεια κοστίζει 1.139 ευρώ.

Η γυναίκα είναι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ. Για να προμηθευτεί το σκεύασμα – το οποίο είναι μια απαραίτητη συμπληρωματική διατροφή την οποία πρέπει να ακολουθήσει για 3 μήνες – δεν ακολουθεί την κλασική διαδικασία. Κι αυτό, γιατί είναι συμπλήρωμα διατροφής για καρκινοπαθείς.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Πρώτα πληρώνεται από το ασθενή, στην συνέχεια καταθέται τα χαρτιά του στο ΙΚΑ και μετά πληρώνεται. Κανένα φαρμακείο – ειδικά αυτή την περίοδο δεν είναι διατεθειμένο να κάνει πίστωση.

"Το ΙΚΑ ΔΕΝ πληρώνει, αν δεν έχεις πληρώσει πρώτα εσύ", είπε στο Newsit ο γιος της ασθενούς.

Απελπισμένος, ο γιός της γυναίκας πηγε σε μεγάλο φαρμακείο στο κέντρο της Αθήνας όπου εκεί του έγινε η εξής εξήγηση: Επειδή εμείς υπολογίζουμε να πάρουμε τα χρήματά μας από το ταμείο σας σε περίπου 3 μήνες, θα μας υπογράψετε μια συναλλαγματική τριών μηνών! Αν δεν πάρουμε τα χρηματα από το ταμείο σας, θα μας τα πληρώσετε εσείς!

Την ίδια ώρα οι φαρμακοποιοί θα βάλουν λουκέτο στα φαρμακεία Αθήνας και πειραιά την Δευτέρα υποστηρίζοντας ότι γαι τις ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά φταίει το υπουργείο Υγείας.

newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ούτε ασπιρίνες! – Άδειασαν τα ράφια στα φαρμακεία από “δημοφιλή” φάρμακα

 • PA

  Φιλος που δουλευει ως ιατρικος επισκεπτης και προωθει φαρμακα μου ειπε οτι εχουν εξαφανιστει πανω απο 70 φαρμακα απο την ελληνικη αγορα.
  Καποιοι προμηθευτες προτιμουν να κανουν εξαγωγη και καποιοι αλλοι κλεισανε την επιχειρηση τους λογω οικονομικων δυσκολιων.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>