Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ “ante portas”

Γράφει ο Μιχάλης Τζανάκης*

Συμμερίζομαι απόλυτα τις ουρανομήκεις κραυγές του Αδώνιδος, τον κοπετό του Λοβέρδου, τα γρυλλίσματα του Βορίδη. Η χώρα μας δε θα παραδοθεί βορρά στις ορέξεις των ερυθροφρουρών, του νεαρού αυθάδη και θρασύ νεαρού οπαδού της μεταμνημονιακής δραχμής. Αποδέχομαι ως πολιτικά ορθό τον ελιγμό της Θεοδώρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, να επανακάμψει στο γαλάζιο μαντρί, ώστε η χώρα μας να μην περιέλθει στο σιδηρούν παραπέτασμα. Οι συνεπείς πολιτικές δυνάμεις τώρα αποδεικνύουν για πολλοστή φορά, ότι μπροστά στην εθνική καταστροφή προτάσσεται ο πολιτικός ρεαλισμός και η πολιτική ηθική. Άλλωστε όπως έλεγε ο αλήστου μνήμης χαρισματικός πατήρ Γεωργίου-Τζέφρυ Παπανδρέου-Μινέικο- Τσάντ : «Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ».

Ο λαός δεν ξεχνά ότι ο επάρατος ΣΥΡΙΖΑ απ τη δεκαετία του 80 έδειξε δείγματα γραφής με τον άκρατο λαϊκισμό και τα άπειρα σκάνδαλα Κοσκωτά, Μιράζ, καλαμπόκια κλπ. Τα αίσχη ο ΣΥΡΙΖΑ τα συνέχισε τη δεκαετία του 90 με τη μεθόδευση της πτώσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τις προμήθειες στον ΟΤΕ και τα άλλα ευαγή ιδρύματα. Και δεν ήταν οι αλητήριοι μόνο υπονομευτές αλλά και ψεύτες, αφού κανείς δεν ξεχνά ότι με πρωτεργάτη τον Παπαδημούλη, έδωσε το τρισκατάρατο κόμμα ψευδή στοιχεία στους ευρωπαίους, για να μπούμε στην ευρωζώνη και οδήγησε με μεθοδικό τρόπο ο Δραγασάκης τους Έλληνες να τζογάρουν στο χρηματιστήριο και να χάσουν τα χρήματα τους. Δεν είμαστε τόσο ‘χρυσόψαρα’ για να ξεχάσουμε το οργανωμένο σχέδιο της σπείρας των τραπεζιτών με τη συνέργεια του Λαπαβίτσα και Μηλιού να οδηγούν τους έλληνες καταναλωτές στον άκρατο καταναλωτικό δανεισμό και να μας οδηγήσουν στη σημερινή κατάσταση.

Ποιος μπορεί να μη θυμάται τις 12 συνιστώσες που ομόφωνα μας έσυρε στο φιάσκο της ολυμπάδας του 2004, την οποία θα πληρώνουμε ως το 2344. Γιατί μήπως να ξεχάσουμε τις 6 πρώτες συνιστώσες για τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου, το δομημένα ομόλογα και όλα τα σκάνδαλα της διετίας 2007-2009, κι ερχόμαστε στην αποθέωση της ανευθυνότητας, της πολτικής χαμέρπειας, της εθνικής μειοδοσίας. Είναι πολύ νωπές οι μνήμες από τότε που ο Τσίπρας με παρέα τον Προβόπουλο, το Δασκαλόπουλο και τους νομικούς του Λονδίνου μας έδεσαν χειροπόδαρα στο άρμα του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Κι έχουν το θράσος σήμερα να διεκδικούν εκ νέου την ψήφο του ελληνικού λαού, τον οποίο καθύβριζε απ το πρωί ως το βράδυ ο Μ. Γλέζος και ο Μ. Κριτσωτάκης στα τηλεοπτικά παράθυρα και τις κυριακάτικες εφημερίδες. Ποιοι; Αυτοί που τα μεγαλοστελέχη τους είναι στην α πτέρυγα Κορυδαλλού και σύντομα θα προεκταθεί για να «φιλοξενήσει» κι άλλα επίλεκτα μέλη αυτού του κόμματος των αντιχρίστων, του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρκετά, λοιπόν με τους κομμουνιστοσυμμορίτες. Αρκετά, τους ανεχτήκαμε τόσα χρόνια τώρα. Ήρθε η ώρα ν αλλάξει σελίδα με την ασφαλή καθοδήγηση του Α. Σαμαρά και τη χρυσή εφεδρεία της Θεοδώρας, του Ευάγγελου και του…Τζήμερου!!!

Είναι τόσα τα αμαρτήματα των συνιστωσών αυτού του απαίσιου πολιτικού μορφώματος που δικαίως έχουν εξεγερθεί οι φίλιες με την Ελλάδα δυνάμεις καθοδηγούμενες από Σόιμπλε, Μέρκελ, Λαγκάρντ και προσπαθούν έστω και την ύστατη στιγμή ν αποτρέψουν μια νέα «Μικρασιατική καταστροφή», που-ειρήσθω εν παρόδω- προκάλεσαν οι ερυθροφρουροί της εποχής, πρόγονοι του αλαζόνος σημερινού αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Με την ανεργία να καλπάζει τους έλληνες επιστήμονες να μεταναστεύουν κατά χιλιάδες τις αυτοκτονίες να τείνουν να γίνουν περισσότερες απ τους φυσικούς θανάτους κι αυτοί οι επικίνδυνοι συριζαίοι να επιμένουν να παριστάνουν τους εθνοσωτήρες, όταν ο ρόλος αυτός ανήκει καθαρά για γονιδιακούς λόγους-βλέπε DNA- στη Μιλένα Αποστολάκη, άντε και στο Γεράσιμο Γιακουμάτο.

ΥΓ. με το παραπάνω άρθρο προσλαμβάνομαι στο MEGA; Στον ΣΚΑΙ έστω;

* ο Μιχάλης Τζανάκης είναι φιλόλογος

[sc:Πηγή id=”http://tonoikaipnevmata.wordpress.com” ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *