Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Ο ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνει έξυπνα τη ΝΔ στην κυβέρνηση..

Η ανυπομονησία της ηγετικής ομάδας της ΝΔ για ανάληψη της εξουσίας, και η θεσιλαγνεία της, δεν την αφήνουν να δει τι ακριβώς την περιμένει. Από την άλλη πλευρά, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κτίζει έξυπνα τις επόμενες δεκαετίες της Αριστεράς στα πολιτικά πράγματα. Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κανείς αφελής μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που να πιστεύει ότι η ένδυση υπουργικού κουστουμιού και η όρκισή του ως υπουργού θα του εξασφαλίσει αυτόματα το πολιτικό του μέλλον ή ότι θα μπορέσει να επιλύσει τα προβλήματα που επισώρευσαν τα δύο μνημόνια. Ούτε φυσικά θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να αναμιχθεί με ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Η επιλεγμένη αναφορά του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα στη δημόσια τηλεόραση, ότι «το νόμισμα δεν είναι φετίχ», καθώς η έκφραση απορίας για το «αν έχει σημασία αν θα είναι ευρώ ή δραχμή»,  αλλά και η συνδυασμένη δήλωση του κ. Λαφαζάνη στον real  FM, ότι…. «μπορούμε να αντέξουμε και διακοπή της χρηματοδότησης από την τρόϊκα», μερικά μόλις εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, είναι φανερό (εκτός και αν είναι κανείς πολιτικά τυφλός), ότι δίνουν ένα ελαφρό σπρώξιμο της ΝΔ προς την πρωτιά και την κατάληψη της εξουσίας.

Είναι βέβαιο πως η ηγεσία της ΝΔ, μπροστά στην επιθυμία της για εξουσία,  θα πιαστεί από αυτές τις δηλώσεις και θα τις κάνει σημαία, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι έτσι πατά την «πεπονόφλουδα» που της πέταξε ο κ. Τσίπρας. Δεν αντιλαμβάνεται άραγε ότι τυχόν ανάληψη της εξουσίας από την ΝΔ τώρα αυτή τη στιγμή, εκτός του ότι θα οδηγήσει στην προδιαγεγραμμένη πλήρη οικονομική αποτυχία και εξαθλίωση του λαού, ταυτόχρονα θα οδηγήσει και την Δεξιά σε μονοψήφια ποσοστά παρέα με το νεοΠΑΣΟΚ, αφήνοντας την Αριστερά (στην ουσία δηλαδή το παλαιό ΠΑΣΟΚ, το οποίο μεταλλάχτηκε) να κάνει πολιτικό παιχνίδι πάνω στη λαϊκή εξαθλίωση για τις επόμενες δεκαετίες. Το μνημόνιο καίει όσους προσπαθούν να το διαχειριστούν.

Μια λύση μένει στη ΝΔ. Να απαιτήσει τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με την συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Αν αυτό έχει ως τίμημα την μη πρωθυπουργοποίηση του κ. Σαμαρά, ακόμα κι αυτό θα πρέπει να το δεχτεί.  Διαφορετικά θα εξαφανιστεί μια ολόκληρη παράταξη, προς χάριν του παλαιού και έμπειρου ΠΑΣΟΚ.

Πέτρος Χασάπης


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ο ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνει έξυπνα τη ΝΔ στην κυβέρνηση..

  • ipnosςςς

    Καλά, Ρε Χασάπη κάνεις ζημιά στην παράταξη της Ν.Δ, να είσαι καλά που βοηθάς τον ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδυναμία.  

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>