Ο Χάρρυ Κλυνν τα χώνει άσχημα στον Λουκά Παπαδήμο…”Μας απειλεί ο νεροκολοκυθόμυαλος των τοκογλύφων”

In the mind of Harry Klynn ….

H ξευτιλοκυβέρνηση της δημοκρατικής εκτροπής του μεγαλοτραπεζοχλαπάτσα Λουκά Παπαδήμιου με τα μεγάλα connections και τις ιδιαιτέρες ικανότητες (πούντες γαμώ την ατυχία μας) αποδείχτηκε μούφα κρεμ καραμελέ!

Ο μετά πολλών επαίνων ανεπαρκής ο κύριος νεροβραστίδης απειλεί μέσω των υπουργών του W να νομοθετήσει την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας και να μειώσει ή και να καταργήσει εντελώς τον κατώτατο μισθό των 750 ευρώ μεικτά (καθαρά γύρω στα 600) για να πάρει το νέο δάνειο των 90 δις ευρώ, από τα οποία τα 60 δις θα πάνε για την κεφαλαιακή αναπλήρωση και τον αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών, ενώ τουλάχιστον 25 δις θα πάνε κυρίως σε ευρωπαϊκές τράπεζες για την αποπληρωμή τοκοχρεολυσίων!

Μασαλάχ ρε ξευτίλα, έτσι κάνει τον πρωθυπουργό και ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας… Σήκω και φύγε ρε μαραμένο παπάρι, πριν πάρουμε τα στειλιάρια και σε πάρουμε στο κυνήγι… Ηλιθιοβλαμένε…

Ούτε μιας ημέρας ακόμα παραμονή στη κυβέρνηση ανέκδοτο του δοτού μη εκλεγμένου κλητήρα της Golldman Sachs που παριστάνει τον πρωθυπουργό και άμεση προσφυγή στις κάλπες για να αναλάβει τις ευθύνες του ο Ελληνικός λαός, που δε θα μπορέσει αυτή τη φορά να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε ή ότι τον ξεγέλασαν…

Οξω πούστη απ’ την παράγκα…

www.eglimatikotita.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Ο Χάρρυ Κλυνν τα χώνει άσχημα στον Λουκά Παπαδήμο…”Μας απειλεί ο νεροκολοκυθόμυαλος των τοκογλύφων””

  1. Α! ρε Χαρρυ Κλυν.  Να΄σαι καλα.  
    Μονο μια διορθωση θα κανω.  Αυτοι νομιζουν οτι κυβερνανε λαο.  Δεν εχουν καταλαβει οτι σαλαγανε βοδια.  Τσοπαναρεοι ειναι.  Ε! για για τσοπανης δεν χρειαζοτανε η ανωτερη γνωση.  Φθανει και η γκλιτσα!
    Δεν εξαιρω το εαυτο μου.  Στο κοπαδι και γω.
    Εγω ενα πραγμα εμαθα στην ζωη μου.  Αμα περνας καλα και εχεις και εξουσια, δεν τα παρατας να φυγεις.  Καμμια σημασια δεν εχει πως τα αποκτησες, κανενα ρολο δεν παιζει πως τα διαχειριζεσαι, αρκει που τα εχεις. 
    Και 2 χρονακια τωρα και μεις μια χαρα περναμε, αμα κρινω απο τις χλιαρες διαμαρτυριες. Μην ακους κυριε Κλυν οτι υποφερουμε.   Πασαδες μας εχουνε. 
    Ηδη καποιοι μενουν στην εξοχη.  Αντε απο κει το παλιοσπιτο.
    Ηδη καποιοι τρωνε εξω.  Σιγα μην βαλω εγω την κουζινα του σπιτιου μου ιδια με το υπαιθρο.  Αναπνεεις καθαρο αερα, σου ανοιγει η ορεξη, τσουπ και το συσιτιο.  Αντε απο κει, γλιτωσαμε και το μαγειρεμα.
    Να μην πω το πιο ωραιο.  Πτησεις.  Δωραεν.  Απο οπου σου κανει κεφι.  Θες απο το μπαλκονι σου, θες απο την ταρατσα σου.  Ενταξει λιγο η προσγειωση ειναι προβλημα αλλα, ξεμπερδευεις μια και εξω.
    Μην ακους κυριε Κλυν τιποτα.  Πασαδες ειμαστε.  Η ραγιαδες? 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *