Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ο όρκος …..

[sc:writer id=”Begar” ]

Θα ήθελα να θυμίσω στους χιλιάδες Aστυνομικούς, οι οποίοι την Κυριακή στο Σύνταγμα θα προστατεύουν όλους αυτούς,  που θα κορδώνονται στις εξέδρες, παριστάνοντας τους δήθεν επίσημους, ότι έχουν δώσει έναν όρκο.

Έναν όρκο που λέει

“Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Να υπερασπίζω με πίστη και αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος μου τις σημαίες. Να υπακούω στους ανωτέρους μου και να εκτελώ πρόθυμα τις διαταγές τους. Να εκπληρώ ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου και να διάγω γενικά ως πιστός και φιλότιμος αστυνομικός”

Θα ήθελα να θυμίσω στους συμπολίτες μας αστυνομικούς, ότι η σειρά στον όρκο δεν είναι διατυπωμένη τυχαία.

Πάνω απ’ όλα είναι η Πατρίδα και μετά το Σύνταγμα. Τα υπόλοιπα έπονται.

Να τους θυμίσω ότι Πατρίδα μπορεί να μην είναι οι κάμποι, τα βουνά,  οι λόγγοι, τα φαράγγια,  αλλά σίγουρα δεν είναι αυτοί που θα στέκονται στις εξέδρες .

Πατρίδα, σύμφωνα με το Σύνταγμα, στο οποίο ορκίστηκαν,  είναι ο Λαός, αφού

όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Ελληνικό Λαό και υπάρχουν και ασκούνται υπέρ του Ελληνικού Λαού

Να τους θυμίσω ότι ο Λαός προσδοκά από αυτούς να “τον υπηρετούν και να τον προστατεύουν“.

Να τους θυμίσω ότι ο Λαός πάντα είναι μαζί τους στο πλευρό τους και χαίρουν την εκτίμησή του, γιατί διακινδυνεύουν όλο το 24ωρο τη σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και τη ζωή τους, προκειμένου να προστατεύσουν το συμπολίτη τους. Γι’ αυτό και πληρώνει από το υστέρημά του, τους μισθούς τους.

Να τους θυμίσω ότι έχουν ιερή υποχρέωση να τιμήσουν τη στολή που φορούν, στη μνήμη των έντιμων συναδέλφων τους, που έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας, υπηρετώντας το Λαό.

Να τους θυμίσω ότι δεν στέκονται απέναντι από το Λαό, αλλά αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του.

Να τους θυμίσω ότι αυτοί είναι εκπαιδευμένοι, με αποστολή την τήρηση του νόμου και ως τέτοιοι πληρώνονται, άρα εμείς έχουμε την απαίτηση να ενεργούν ανάλογα.

Την Κυριακή λοιπόν που θα βγουν στους δρόμους, να πράξουν το καθήκον τους, σύμφωνα με τη συνείδησή τους, τηρώντας τον όρκο τους. Να εκτελέσουν τις διαταγές που θα λάβουν, έχοντας στο μυαλό τους όλα τα παραπάνω.

Ώστε την επόμενη μέρα να μπορούν να περπατάνε στο δρόμο με το κεφάλι ψηλά, απολαμβάνοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων μας.

daneiakartes.info


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

18 Σχόλια Ο όρκος …..

 • ipnos-29

  begar, καλά τα λες καλέ μου άνθρωπε αλλά… υπάρχουν αστυνομικοί που χαίρουν εκτίμηση ως άνθρωποι που πραγματικά θα έμπαινα μπροστά για να τους προστατέψω ως μέλη της οικογένειας μου είναι όμως και οι άλλοι που θα διαβάσουν αυτό που γράφεις και θα νομίσουν ότι εσύ είσαι ο υποκινητής των επεισοδίων. 
  Μην ξεχνάμε ότι τα Μ.Μ.Ε. έχουν κάνει τους αστυνομικούς σάκο του μποξ από τη μια μεριά η πολιτική ηγεσία και από την άλλη ο λαός.
  Ναι θα ήταν όμορφο να βλέπουμε τους αστυνομικούς να έχουν ψηλά το κεφάλι.

 • rogue

  Δεν ξύπνησα καλά σήμερα admin και ίσως να φταίει αυτό αλλά… όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει τα όργανα της τάξης είναι μόνο όργανα και τους έχει αφαιρεθεί η τάξη. Ή τουλάχιστον η τάξη όπως την εννοούμε εμείς οι από κάτω, οι πολλοί. Έχουν ξεχάσει ότι Σύνταγμα δεν είναι μόνο η πλατεία, τα μάρμαρα, το μετρό και τα περιστέρια. Σύνταγμα είναι ένα μεγάλο κιτάπι που το συνέταξαν πιο φωτισμένοι από τους σημερινούς κλόουν της δημοκρατίας. Σύνταγμα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας που ποτέ δεν εφαρμόστηκε σε αυτή τη χώρα. Ο λόγος σου έκανε εμένα να συγκινηθώ και ίσως κάνει και μερικούς που δεν έχουν χρηστεί ακόμα “δημόσιοι υπάλληλοι 8-2” και δεν έχουν ακόμα ευνουχιστεί από τους πολιτικά βλέποντες ανωτέρους. Έχω τα νεύρα μου, δεν περιγράφω άλλο.

 • ipnos-29

  Στον εμφύλιο σκοτώθηκαν περισσότεροι Έλληνες  από όσους σκοτώθηκαν σε όλο τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. το πάθος είναι καταστροφικό.

  • dk

   Στον εμφύλιο οι νεκροί με επίσημα στοιχεία ήταν  57.000 και απο τα δυο μετωπα. Μόνο οι Ελληνες νεκροι κατά τον Β παγκόσμιο άνήλθαν στους 206.000 χωρίς να συμπεριλαμβάνονται και  600.000 απο ασθένεις , υποσιτισμό κλπ. Κατά τα άλλα ναι, το πάθος είναι καταστροφικό , αλλά μόνο όταν δεν το ελέγχεις. Πως θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς παθιασμένους ανθρώπους για τις τέχνες, την ποίηση, την επιστημη, την έρευνα κλπ?

   • ipnos-29

    dk
    http://www.truthison.com/1944-1949-t8947.html
    ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ: 7.000 νεκροί
    ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: 26.000 νεκροί
    Β’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: 88.300 νεκροί
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ: 154.000 νεκροί
    με λιγότερους ομοφυλόφιλους θα ήταν ο κόσμος μας σίγουρα!

     

 • dk

  δεν έχει νόημα να σε πείσω. Εχεις σχηματίσει ήδη την γνώμη σου κι δεν έχεις και την διάθεση να το ψάξεις. Πάντως σύμφωνα με τα απλά μαθηματικά που ξέρω και ακόμα κι αν δεχτω ότι οι νεκροί στον εμφυλιο της Ελλάδας έφτασαν τους 154.000, οι 806.000 του Β Παγκοσμίου μαζί με τους νεκρους απο πεινα κλπ, είναι σαφως μεγαλύτερες απώλειες ανθρωοινου δυναμικού.

  Το σχόλιο για τους ομοφυλόφιλους , η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάλαβα. 

 • ipnos-29

  O Χιτλερ ήταν ένα πολύ παθιασμένος άνθρωπος / ομοφυλόφιλος παραθέτουμε στοιχεία δεν προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο. τα άκρα ποτέ δεν έφεραν καλό αποτέλεσμα και σύμφωνα με τους πυθαγόρειους το ζητούμενο ήταν η χρυσή τομή.
  Ψυχιατρικά το πάθος είναι στοιχείο ομοφυλοφιλίας.
   

  • armoredeagle

    Σύμφωνα με την Αριστοτελική μεσότητα εννοείς, η οποία εξηγήται από τον Αριστοτέλη στα ηθικά του ( Ευδήμεια και Νικομάχεια) ¨Οσο για τους Πυθαγόριους επέτρεψέ μου να σε διορθώσω δεν έχουν θέση κανένα ζητούμενο με χρυσή τομή. Περισσότερο μάλον με αυτοπειθαρχείακαι αυτοκυριαρχία,  μερικοί από τους κανόνες τους αναφέρονται στα Χρυσά Έπη.
   Βεβαια ας μην μπερδεύουμε τα άκρα και τα μέσα με την πολιτική, σε περίπτωση που το κοινό καλό δεν εξυπηρετείται και μια υγειή κοινωνία δεν ευδοκιμελι ( από οποιοδήποτε πολιτικό κινημα) τότε όλα είναι ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ οπως θα έλεγε και ο Μέγας διδάσκαλος.

 • dk

  δεν συμφωνω ούτε με ταμπέλες, ούτε με γενικεύσεις τύπου παθιασμένος=ομοφυλόφιλος, ξανθιά=χαζή κλπ. Θεωρώ κάθε άνθρωπο αυτόνομο, με ιδιαιτερότητες και μοναδικό ψυχισμό και κατά εμέ δεν υπάρχουν στερεοτυπα και δεδομένα για την κάθε προσωπικότητα. Αν δεχόμουν το αντίθετο θα ακύρωνα την ανθρωπινη φύση και θα της στερούσα το  πλεονεκτημα που έχει να επιλέγει , ενω ταυτ’οχρονα θα καταβαραθρωνα την όποια αισιοδοξια γεννούν οι παραπάνω προοπτικες που ανέφερα (μοναδικότητα).

    

   

  • ipnos-29

   dk, ούτε κι εγώ συμφωνώ με τις ταμπέλες όπως επίσης με ανθρώπους που δεν έχουν γνώσεις και πετούν πυροτεχνήματα για να κάνουν εντυπώσεις χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι πυροτεχνήματα από μόνοι τους. κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την ανθρώπινη φύση το μόνο βέβαιο η φύση δεν γεννάει παθιασμένα άτομα αυτά γίνονται όπως οι δολοφόνοι όπως οι κλέφτες οι παιδόφίλοι κ.τ.λ. ο άνθρωπος που δεν σέβεται το σώμα του δεν μπορεί να σεβαστεί κανέναν.
    

   • dk

    Κι ομως. Απο τα γραφόμενά σου δείχνεις ανθρωπος που βάζει ταμπέλες  (πάθος=αρρωστια), πετάς πυροτεχνήματα (νεκροί Β Παγκοσμίου), και επιπροσθετως ισχυρίζεσαι ότι η φύση δεν περιελαμβάνει το πάθος στο DNA της. Επειδή όμως το θεμα είναι τα ΜΑΤ και ουχί ο ανθρωπος και τα πάθη, και επειδή  αναγνωρίζω ότι μάλλον αποδιδουμε διαφορετική ερμηνεία στην συγκεκριμενη  λέξη (και μάλλον απο εδω πηγαζει η ας την πουμε διαφωνία μας),  τελειώνω εδώ, παραθέτωντας απλά 2 ρησεις απο δυο παθιασμενους ανθρωπους, μάλλον άρρωστους ψυχικα για εσενα

    “ολη η ανθρωποτητα είναι παθος. Χωρίς πάθος η θρησκεια , η ιστορια , τα μυθιστορηματα, η τέχνη δεν θα υπήρχαν”. Ονορε Ντε Μπαλζακ

    “το παθος για καταστροφη, είναι επίσης ένα δημιουργικό πάθος”  Μιχαηλ Μπακουνιν (Ρωσος αναρχικός)    

    Συγγνωμη για τα off topic,   

  • armoredeagle

    Φίλε dk  μόνο μερικοί Ελληνες φιλόσοφοι έχουν εμβαθύνει και έχουν αναλύσει για το τι είναι ανθρώπινη φύση. Σκοπίμως οι εξουσιαστές τους αποκρύπτουν ή τους παρεμηνεύουν  στο ευρύ κοινό για να είναι ερμαιό τους, χαμμένο μέσα σε μια αμπελοφιλοσοφία που δημιουργεί αδιέξοδα. Ένα έργο και μόνο για αρχή όπως τα Ηθικά ευδήμεια του Αριστοτέλη μπορεί να μας διδάξει απίστευτα χρήσιμα πραγματα και να δώσει τις εννοιες στον  πραγματικό νόημά τους. Σας το προτείνω , ένα βιβλίο και μόνο…..για αρχή.

 • Mandelbrot

  Οσο και να μην βαζει ταμπέλες κάποιος αυτό το, ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ αρα ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ  αποτελει πλεον βεβαιοτητα . Οι ανθρωποι αυτοί εξουσιάζουν πραγματικά το πλανητη

 • Άρης

  Καλημέρα σας.
  Εεεεεεετσι !
  Εγώ επίσης θα ήθελα να τους θυμίσω ότι πάντα υπάρχει και η ηθική επιλογή της λευκής απεργίας και της λούφας . Το να είσαι λουφαδόρος σε τέτοιες καιρούς  σε αυτές τις δουλειές είναι σπουδαίο και θα έχαιραν τεράστιας συμπάθειας από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.
  Τους Ιταλούς κατακτητές και μετά λιποτάκτες τους συμπαθήσαμε και τους περιθάλψαμε.
  Αντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουν κάνοντας μεταβολή κοιτώντας προς τη βουλή και προς τα αφεντικά , έχοντας εμάς , το λαό ,πίσω στα νώτα καθότι πάντα είμασταν οπλισμένοι- μόνο- με τη συνείδησή μας και όχι με κουμπούρια , κλόμπς , ασπίδες κ.λ.π.
  Τα αφεντικά αυτά που προστατέυετε ερήμωσαν τον τόπο με αποτέλεσμα να βρίσκετε διέξοδο  σε τέτοιες δουλειές. Η δίκαιη , σωστή , φιλολαϊκή πολιτεία δεν έχει ανάγκη από μπράβους , κουμπουροφόρους και ρουφιάνους . Δεν έχετε παρά να κοιτάξετε παίρνοντας παράδειγμα από τις οικογένειές σας .Οταν έχει αντίρρηση κάποιο μέλος για κάποιο θέμα , ρίχνετε μπουνιές και μπουκέτα ή το συζητάτε ; Οταν ο παππούς σας γκρινιάζει του χώνετε κλωτσιές και τον ψεκάζεις εντομοκτόνο , ελείψει φυσούνας και ασφυξιογόνων ; 
  …….Θέλει πολύ μυαλό αυτό ; Ε ; Πόσο μυαλό θέλει κάτι τέτοιο ρε “παιδιά του λαού” ;

 • armoredeagle

   Η γνώμη μου είναι ότι κατά κάποιο περίεργο τρόπο στην Ελλάδα όλα πάνε ανάποδα.
   Βγαίνουν επιδόματα για κουτσούς και στραβούς ενώ δεν είναι και οι πραγματικοί ανάπηροι δεν μπορούν να τα πάρουν ή και άν τα πάρουν μερνούν μέσα απο την κόλαση για αυτά.
  Μικροωφειλέτες στο δημόσια για αστεία ποσά φυλακίζονται ενώ για μεγάλα είναι ελευθεροι, το ίδιο και  οι περιουσίες τους.
   Αστυνόμοι ρίχνουν  χημικά σε ειρηνικούς διαδηλωτές (ενώ ταυτόχρονα δεν συλαμβάνουν τους εγκληματίες και κατ επαγγελμα ταραξίες.
   Αστυνόμοι ρίχνουν πρόστιμα πολλές φορές για ψίλου πήδημα , ενώ εμποροι ναρκωτικών κυκλοφορούν ελεύθεροι, το ίδιο και ένα κάρο άλλοι παρανομοι μετανάστες  όπου εγκληματούν είς βαρος των πολιτών.
   Οι πατριώτες καλούνται φασίστες ( χωρίς να έχει κανείς ιδέα αυτού του όρου, καταγωγή-ιδεολογία η οποία είναι σαπια και ποτέ δεν άνθισε σε αυτό τον τόπο) και οι ανθέλληνες δημοκράτες, η χώρα βουλιάζει στην τύφλα της.
   
  Το κυριότερο που βλέπω είναι ένας “αόρατος” νόμος που εκφράζεται μέσα απο πραξεις και νοοτροποία, αλλά και νωχελικότητα των πολλών που λέει “καταστρέψτε αυτό τον τόπο” ( το ίδιο εκφράζεται και μέσα από το τί ψηφίζει αυτό το  πράγμα που ονομάζεται Ελλαδίτης κάτοικος) .Ξεχάσαν όμως όλοι ότι και αυτοί είναι μέσα και με το να μιτζοκλαίνε σα το σκυλί του γείτονα αφου κάναν την μα***κία δεν ωφελεί σε τίποτα.
   Ετσι φτάνουμε στο σημείο οι πραιτοριανοί να φυλάνε τον εχθρό παρά τον φίλο , μπροστά τους θα τα βρούνε όλοι μέχρι να αλλάξουνε μυαλό.
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>