Πάγκαλος: “Ο Τσίπρας βιάζεται για τις εκλογές φοβούμενος μην αποκαλυφθεί”

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως λέει ψέματα. Εκανε παράλληλα λόγο για «Αγιο Βασίλη, καλή μάγισσα και άλλα παραμύθια τα οποία μαθαίνουν τα μικρά παιδιά όταν είναι στο νηπιαγωγείο».

Επιπλέον, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βιάζεται για τις εκλογές, γιατί φοβάται μην αλλάξει το ρεύμα, μην αποκαλυφθεί». Εκτίμησε πάντως ότι ο κόσμος ανακαλύπτει «την αυθαιρεσία των συλλογισμών του και την αλαζονεία των χειρισμών του».

Οπως είπε, «είναι αυτοκτονία να διώχνεις το Βενιζέλο, από τη στιγμή που “οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ». «Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας -τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα- πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, χαρακτήρισε καταστροφική την απόφαση των δεύτερων εκλογών και υποστήριξε ότι το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις κάλπες της 6ης Μαΐου δεν ήταν «συνεργαστείτε». «Το αποτελεσμα υποδεικνύει ότι ο μέσος Ελληνας πολίτης επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μη θυσιάσει τίποτα περαιτέρω», συνέχισε.

Από την κριτική του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, καθώς σημείωσε ότι ο Φώτης Κουβέλης εμφανίστηκε και είπε «εγώ ό,τι πει ο Τσίπρας θα κάνω». «Κάθεται αμόλυντος και ατσαλάκωτος […] τα ψηφαλάκια μας νοιάζουν, θέατρο παίζουμε», κατέληξε.

[sc:Πηγή id=”http://www.exipno.gr/index.php/news/ellada/33205–q——–q” ]

2 σχόλια σχετικά με το “Πάγκαλος: “Ο Τσίπρας βιάζεται για τις εκλογές φοβούμενος μην αποκαλυφθεί””

  1. Οι συνήθεις μαλακίες που λένε κάποιοι για να παραπλανήσουν τον κόσμο..

    Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Τσίπρα. Αν οι εκλογές γίνουν Ιούλιο αντί Ιούνιο, τότε:

    – Και ο τελευταίος μαλάκας Έλληνας, θα έχει κάνει φορολογική δήλωση και θα πληροφορηθεί για το τι φόρους έχει να πληρώσει.

    – Οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις θα έχουν φτάσει σε όλους πια.

    – Θα έχουν παραληφθεί από όλους τα σημειώματα για ΕΤΑΚ κλπ χαράτσια.

    Και μετά σου λέω εγώ αν δεν πιάσει 40% ο Τσίπρας.

     

    1. Ετσι , έτσι . 

      Για αυτό και συντηρούν τέτοια ανθρωποειδή και αφουγκράζονται τα ρεψίματά τους .
      Μή φοβάσαι πάγκαλο ! Τα γιαούρτια που σου ρίχναν οι Συριζαίοι όπως κρόαζες πρίν καιρό , δεν τα ρίχνουν τώρα πιά γιατί τώρα τα τρώνε λόγω της πείνας που απλόχερα μας επέβαλες με το το “ναί σε όλα ” τσαχπίνα πρόθυμη .
      Τώρα απλά δεν ασχολούμαστε πιά μαζί σου . Α! και πού΄σαι ! Τώρα που θα μπείς στο χρονοντούλαπο μαζί με τον ηγέτη σου , κλείσε και την πόρτα ερμητικά . Γιατί τον αέρα τον θέλουμε καθαρό . 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *