Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Πάνω από 1 δισ. ευρώ οι αναλήψεις καταθέσεων

Η προκήρυξη των επαναληπτικών εκλογών, καθώς και η ανησυχία που εκφράστηκε –κατά τη διάρκεια των τελευταίων συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- για τη σταθερότητα του εγχώριου χρηματοπιστωτικού συστήματος, δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα στείλουν και σήμερα κόσμο στα γκισέ για αναλήψεις.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, τα προηγούμενα 24ωρα, οι αναλήψεις κυμαίνονται πέριξ των 700–800 εκατ. ευρώ, ενώ σήμερα εκτιμάται ότι θα φτάσουν και ενδεχομένως θα ξεπεράσουν το 1 δισ. ευρώ.

Ωστόσο, οι τράπεζες δεν αναμένεται ότι θα αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο θέμα κάλυψης των εκροών, ακόμα κι αν ξεπεραστεί κι αυτό το όριο, καθώς, έχουν ένα σύμμαχο, ο οποίος σε αυτές τις περιπτώσεις έχει αποδειχθεί …ανίκητος.

Ο λόγος αφορά στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), η οποία και στο παρελθόν έχει παράσχει πλήρη κάλυψη σε ανάλογα κύματα αναλήψεων από τα τραπεζικά γκισέ.

Η Φραγκφούρτη θα πράξει το ίδιο και σε αυτή τη φάση, οπότε από πλευράς ρευστού δεν αναμένεται να τεθεί ζήτημα. Αυτό το οποίο ανησυχεί περισσότερο τους τραπεζίτες είναι το ψυχολογικό θέμα της όλης υπόθεσης.

Δηλαδή να μην δημιουργηθεί κλίμα πανικού και ουρές μπροστά από τα γκισέ.

Εκτιμάται πάντως, ότι από τη στιγμή που η κάλυψη που θα παρασχεθεί θα είναι 100% σε όλα τα αιτήματα που τυχόν θα υποβληθούν, κανένα ζήτημα δεν θα δημιουργηθεί στο τέλος της ημέρας και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Το ίδιο, αν χρειαστεί, θα γίνει κι αύριο ή μεθαύριο και για όσο διάστημα, τέλος πάντως, χρειαστεί από εδώ και στο εξής.

[sc:Πηγή id=”http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/135044/pano-apo-1-dis-eyro-oi-analipseis-katatheseon” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>