Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πέφτει η αγορά ακινήτων και στην Βρετανία

Η κρίση χρέους στην ευρωζώνη έχει προκαλέσει πτώση ρεκόρ στην αγορά ακινήτων και στην Βρετανία
Η αγορά ακινήτων της Βρετανίας υφίσταται τη μεγαλύτερη πτώση από τότε που άρχισε η καταγραφή σχετικών στοιχείων, καθώς η αβεβαιότητα γύρω από την Ευρωζώνη οδηγεί σε μείωση των τιμών.

Όπως ανέφερε η εταιρεία δεδομένων για επενδύσεις στην αγορά ακινήτων Investment Property Databank (IPD), η αξία των γραφείων, καταστημάτων και αποθηκών μειώθηκε 0,7% στο πρώτο τρίμηνο του 2012, σε συνέχεια της μείωσης 0,1% στο προηγούμενο τρίμηνο, και ήταν χαμηλότερη κατά 31% σε σχέση με το υψηλό επίπεδο του Σεπτεμβρίου 2007.

Η καθίζηση είναι διπλάσια σε ένταση σε σύγκριση με την ύφεση στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν η μείωση των αξιών των ακινήτων είχε περιορισθεί μέσα σε πέντε χρόνια κατά 15% σε σύγκριση με τα πριν από την πτώση τους επίπεδα.

Είναι, επίσης, η μεγαλύτερη κάμψη από το 1971, που καταρτίστηκε ο δείκτης αναφοράς για τις τιμές ακινήτων της Βρετανίας.

Η βρετανική οικονομία εισήλθε στις αρχές του 2012 σε ύφεση, για δεύτερη φορά από την εκδήλωση της χρηματοπιστωτικής κρίσης, καθώς επλήγη από την κρίση χρέους της Ευρωζώνης, τις μειώσεις των δημοσίων δαπανών και τον υψηλό πληθωρισμό, που ανέσχεσαν τις προσπάθειες της χώρας να ενισχυθεί η ανάπτυξη.

Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, κάλεσε τους πολίτες ο υπουργός Εσωτερικών

newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Πέφτει η αγορά ακινήτων και στην Βρετανία

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>